AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 14.7.2023

"On luotettava selkeään flow-tilaamme" - VPS-luotsi Jussi Nuorela näkee AC Oululla edun lauantaina

"On luotettava selkeään flow-tilaamme" - VPS-luotsi Jussi Nuorela näkee AC Oululla edun lauantaina

Jussi Nuorela on saanut Vepsun vahvan lentoon. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS pyrkii jatkamaan voittoputkeaan neljän ottelun mittaiseksi, kun lauantain kotiottelussa vastaan asettuu jo tutuksi vastustajaksi muodostunut AC Oulu.

VPS hakee tämän vuoden puolella ensimmäistä voittoaan Oulusta, kun taas oululaiset pyrkivät ohittamaan sarjan kolmannella sijalla majailevan HJK:n sarjataulukossa vierassaaliilla.

VPS pelasi keskiviikkona loistavan pelin Turussa FC Interiä vastaan, joka päättyi vaasalaisten 0–2 vierasjuhliin. Maalintekoa on saatu viimein kuntoon joukkueen sisällä, ja kolmen ottelun maaliero on Raidalle hieno 6–0. VPS:n pistesaaliit ovat tuoneet joukkueeseen lisää itsevarmuutta ja määrätietoisuutta, joka on näkynyt Raidan toiminnassa kentällä.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela oli tyytyväinen keskiviikon suoritukseen, ja antoi kiitosta koko joukkueelle laadukkaasta pelistä molemmissa päissä.

- Olihan se meiltä hyvä peli. Olimme alusta lähtien hyvin pelissä mukana, ja pystyimme olemaan vaarallisia hyökkäämisessä ja erikoistilanteissa, jolla saimme luotua painetta Interin päähän. Kykenimme puolustamaan myös hyvin kurinalaisesti, ja pitämään heidät pois vaarallisimmilta maalipaikoilta. Kokonaisuutena selkeästi ansaittu voitto, Nuorela tuumaa.

Lauantain vastustaja AC Oulu matkustaa Vaasaan voittoisan IFK Mariehamn-vieraspelin jälkeen. VPS:n kova ottelutahti on vaikuttanut joukkueen harjoitteluun, ja viikolla keskittyminen on ollut palautumisessa ja valmistautumisessa. AC Oulu on saanut keskittyä treeniviikollaan lauantain kohtaamiseen.

- Joukkueen fiilis on hyvä, vaikka vieläkin ehkä hieman väsynyt viime ottelusta. Emme ole pitäneet tällä viikolla normaaleja harjoituksia oikeastaan ollenkaan, vaan olemme enemmänkin palautelleet ja valmistautuneet peleihin.

- Onhan se selvää, että Oulu on saanut valmistautua lauantaita varten koko viikon, joten siinä mielessä heillä on selkeä etu. Meidän on luotettava meidän selkeään flow-tilaamme, Nuorela toteaa.

VPS - AC Oulu Lemonsoft Stadionilla lauantaina 15.7. kello 17.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia