AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 13.7.2023

FC Interin Tamminen tiedostaa kehityskohteet – ”Paljon parannettavaa”

FC Interin Tamminen tiedostaa kehityskohteet – ”Paljon parannettavaa”

Matias Tamminen manasi Vepsun osumia. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter joutui taipumaan kotikentällään, kun VPS haki keskiviikkona pisteet Veritas Stadionilta 2-0-voitolla. Interin Matias Tammisen mukaan joukkue kaatui tuttuihin ongelmiin.

Tamminen harmitteli päästettyjä maaleja, jotka toistivat tältä kaudelta tuttua kaavaa.

– Ekalla puoliajalla ei pystytty luomaan kyllä yhtään mitään hyökkäyssuuntaan. Emme pystyneet pelaamaan taktiikan mukaisesti, jossa oli tarkoitus päästä laidalta haastamaan ja sieltä keskityksiä maalille. Maalit olivat aika helppoja. Eka oli yksilövirhe, niitä on tullut vähän kaikille meille tässä ja niitä pitää vähentää. Toinen oli sivuvaparista, niitäkin on paljon mennyt. Erikoistilanteissa riittää paljon parannettavaa, Tamminen totesi Interin sivujen mukaan.

Interin hyökkäyspelaaminen parani toiselle jaksolle, mutta VPS pystyi puolustamaan hyvin ja tiiviisti.

– Toisella jaksolla nostimme prässitason niin, että wingbackit nostivat laitatoppareiden tasalle, jolla saatiin pakkaa ylöspäin. Muutenkin oli hyökkäysvoittoisempi taktiikka ja neljän linjaan muutimme, kun "Lind" tuli kentälle. Kyllä siinä koitettiin muutosta, Tamminen kertasi pelin kulkua.

Lisää uutisia