AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 11.7.2023

"Joku räkäinen maali voisi olla kiva" - Interin Petteri Forsellilla haussa 50. Veikkausliigaosuma

"Joku räkäinen maali voisi olla kiva" - Interin Petteri Forsellilla haussa 50. Veikkausliigaosuma

"Räkämaali" maistuisi vaihteeksi Petteri Forsellille. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter isännöi keskiviikkona VPS:aa ja ottelu on mielenkiintoisella tavalla erityisen merkittävä Interin Petteri Forsellille.

Forsell avasi Veikkausliigakauden maalitilinsä viikonloppuna Valkeakoskella terävällä kaukolaukauksella. Seuraava osuma liigassa on hänelle juhlamaali, kun 50 maalin rajapyykki tulee täyteen. Taiturilla ei ole vielä suurempia suunnitelmia tuon maalin suhteen, ken tietää, vaikka se nähtäisiin jo heti keskiviikkona.

– Pitää voittaa peli. Luultavasti olen jotenkin mukana, jos teemme jonkun maalin. Toivottavasti saan itse tehtyä tai syötettyä. Siellä on muitakin, jotka osaavat tehdä maaleja. Joku räkäinen maali voisi olla kiva, niitä hienoja on tullut tehtyä niin paljon tässä uran aikana, Petteri toteaa petterimäisesti.

Uran ensimmäisestä maalista on jo vierähtänyt tovi. Sen Forsell iski kaudella 2009 juuri Vepsun paidassa.

– Se oli säkämaali, lauoin jostain 25-30 metristä ja se pomppasi veskan ohi. Se oli ihan kiva muisto, en tiedä voitimmeko jopa sen pelin 1-0, Forsell muistelee.

FC Inter - VPS Veritas Stadionilla keskiviikkona 12.7. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia