AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 8.7.2023

"Tärkeä voitto joukkueelle" - Mikko Mannila kiitteli FC Lahden työmoraalia

"Tärkeä voitto joukkueelle" - Mikko Mannila kiitteli FC Lahden työmoraalia

FC Lahti taisteli pisteet matkaansa Bolt Arenalta. (Kuva: Mira Lönnqvist)

FC Lahti ryösti vieraspisteet Helsingin Jalkapalloklubilta Töölöstä. Lahden voittolukemiksi kirjattiin 1-0.

Lahtelaisten voittomaalin viimeisteli ottelun avausjaksolla Altin Zeqiri ja tiivis puolustuspelaaminen pisi Kuhnurit kiinni täydessä pistepotissa otteluun loppuun saakka..

Ottelun jälkeen FC Lahden päävalmentaja Mikko Mannila piti voittoa erittäin makeana. Hän antoi kiitosta joukkueelle siitä, että pelaajat jättivät kentälle kaikkensa. Mannila piti myös tärkeänä, että tauolla tehdyt muutokset purivat ja vastustaja ei päässyt vaarallisille paikoille missään vaiheessa ottelua.

– Tämä oli todella makea voitto. Täältä ei kuitenkaan haeta tuloksia ihan joka päivä. Saimme jätettyä aika paljon kentälle. Teimme töitä hikeä ja verta säästelemättä. Olimme puoliajalla silloin Lahdessa samassa tilanteessa johdossa ja se oli muistissa. Säädimme tauolla yksityiskohtia ja se onnistui tänään.

- Siitä pitää olla iloinen, että pidimme Klubin tosi vaarallisilta maalipaikoilta pois. He joutuivat keskittämään paljon ja me klaarasimme sen hyvin. Tämä on tärkeä voitto joukkueelle. Olen todella iloinen siitä pieteetistä, jolla joukkue puolusti. Nyt kohti seuraavaa, Mannila tiivisti.

Lisää uutisia