AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 7.7.2023

Georgios Manthatis jättää KTP:n ja palaa Kreikkaan - "Verkot jo vesillä" korvaajan hankkimiseksi

Georgios Manthatis jättää KTP:n ja palaa Kreikkaan - "Verkot jo vesillä" korvaajan hankkimiseksi

Georgios Manthatis hyvästelee kotkalaisyleisön lauantaina.

KTP:n ehdottomiin huippuosaajiin tällä Veikkausliigakaudella kuulunut Georgios Manthatis jättää seuran ja palaa Kreikkaan.

Hänen viimeiseksi pelikseen jää tänä lauantaina kello 17 Arto Tolsa -areenalla pelattava KTP-Ilves -ottelu.

- Harmillinen juttu. Hän on ollut joukkueen runkopelaajia, ja ollut hyvä onnistuja, KTP.n puheenjohtaja Jukka Mustonen sanoo.

Kreikkalaispelaajan seura Athens Kallithea, joka pelaa maansa toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, lainasi sekä taitavan että työteliään keskikenttäpelaajan KTP:lle ennen kauden alkua, mutta haluaa hänet nyt takaisin valmistautuessaan omaan sarjakauteensa.

- Tällaista on ollut ilmassa jo jonkin aikaa ja tänään perjantaina tuli vahvistus. Hänen seurassaan on vaihtunut valmentaja, joka haluaa Manthatiksen joukkueeseensa, Mustonen toteaa.

KTP ei jää ihmettelemään valitettavaa menetystään sormi suussa.

- Verkot ovat jo vesillä. Tulemme vahvistamaan joukkuettamme. Urheilutoimenjohtaja Niko Ikävalko tekee jo kovasti töitä etsiessään korvaajaa, Mustonen kommentoi.

Toiveissa onkin nyt, että Manthatis saisi jättää samanlaiset jäähyväiset KTP:lle kuin Jack de Vries. Venetsiaan palannut yhdysvaltalaispelaaja de Vrieshän sai hyvästellä kotiyleisönsä voitolla FC Lahti-ottelussa 27. kesäkuuta Arto Tolsa -areenalla. Mikäpä sen hienompaa olisi, jos 26-vuotias kreikkalainenkin pystyisi tuulettamaan kotivoittoa jäähyväispelissään.

KTP -Ilves Arto Tolsa Areenalla lauantaina 8.7. kello 17.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia