AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 6.7.2023

FC Hakan Laaksonen uskoo kurssin kääntyvän lauantaina – ”Kaikilla on vahva usko”

FC Hakan Laaksonen uskoo kurssin kääntyvän lauantaina – ”Kaikilla on vahva usko”

Oiva Laaksonen uskoo Hakan tappiottoman kotitilin jatkuvan lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka palaa kotikentälle lauantaina, kun Tehtaan kentällä vietetään Haka-perheen ottelua mustavalkoisten kohdatessa FC Interin. Haka on tämän kauden osalta kotikentällään tappioitta ja Oiva Laaksonen uskoo tilin pysyvän puhtaana myös lauantain jälkeen.

Haka lähtee hakemaan paluuta voittojen tielle, kun FC Inter saapuu Tehtaan kentälle. Hakalla on alla kahdeksan ottelun voitoton putki, mutta Laaksosen mukaan joukkue ei ole heittänyt kirvestä kaivoon.

- Joukkueessa on hyvä henki ja kaikilla on vahva usko, että tämä saadaan tästä vielä käännettyä. Meillä on hyvät mahdollisuudet voittaa Inter ja treenikentällä valmistautuminen on näyttänyt hyvältä, Laaksonen kertoo joukkueen tunnelmista Hakan sivuilla.

Kotikentällään Haka on ollut tällä hetkellä vahva eikä ole suostunut Tehtiksellä taipumaan. Laaksosen mukaan oma osa Hakan kotimenestystä on yleisöllä, jota on tällä kaudella nähty ennätyksellisen paljon.

- Olemme olleet kotona hyviä ja tunnelma Tehtiksellä on ollut loistava koko kauden, vaikka tuloksia ei välttämättä viime aikoina olekaan tullut. Iso osa miksemme ole kotona hävinneet, on varmasti yleisössä. En usko, että häviämme tälläkään kertaa.

Hakan kannattajilla on lauantaina pyytää Laaksosen nimikirjoitus hänen fanikuvaansa pelin jälkeen. Laaksonen on itsekin ollut samassa roolissa lapsena.

- Olen pienestä asti käynyt Hakan peleissä, enkä silloin ikinä ajatellut pelaavani siellä kentällä.

Laaksonen on Hakan oma kasvatti ja se tuo oman lisänsä fanien kohtaamiseen.

- Kyllä se tuntuu erityiseltä. Muistan, kun pienenä katsoin itse pelaajia ylöspäin ja sitä kuinka hyviä pelaajia he ovat. On hienoa, että nyt voi olla heille esikuvana ja roolimallina.

FC Haka-FC Inter lauantaina 8.7. kello 17.00 Tehtaan kentällä.

Lisää uutisia