AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 2.7.2023

​"On aika raskasta" – IFK Mariehamn taisteli jälleen vajaalla lähes puolet ottelusta

​"On aika raskasta" – IFK Mariehamn taisteli jälleen vajaalla lähes puolet ottelusta

Timi Lahden peli lauantaina päättyi punaiseen korttiin. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin ikäväksi tavaramerkiksi ovat viime kierroksilla tulleet punaiset kortit ja näin oli myös lauantain ottelussa KTP:ta vastaan.

Grönvitt on kirjannut tällä kaudella jo neljä kentältäpoistoa, joista kolme viimeisimmissä neljässä ottelussa - ja punainen on noussut jo varsin varhaisessa vaiheessa joka kerta. KTP:ta vastaan punaista korttia katseli kapteeni Timi Lahti, joka sai toisen varoituksensa jo 48. minuutilla.

- Neljäs kerta punainen kortti, se on aika raskasta. Olemme kuitenkin taistelleet aina hyvin vajaalla, Grönvitt-luotsi Daniel Norrmén huokaisi.

Ottelu oli kaikkiaan tasainen ja IFK Mariehamn pystyi vajaallakin luomaan uhkaa KTP-maalille. Maalinteko ei kummaltakaan kuitenkaan onnistunut.

- Tunne oli, että meidän olisi pitänyt johtaa tauolla. Punaisen jälkeen muutimme 4-4-1:een ja pojat hoitivat sen erittäin hyvin, Norrmén mietti.

- KTP:lla oli pari huippupaikkaa, mutta meilläkin oli tilaisuutemme. Pitäisi varmaan olla tyytyväinen 0-0:aan, kun pelasimme yli 40 minuuttia vajaalla, mutta hiukan jäi sellainen tunne, että meidän olisi pitänyt pystyä tekemään ainakin yksi maali.

Lähde: IFK TV
Lisää uutisia