AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 1.7.2023

​IFK Mariehamnin kaksikolle debyytti kovassa paikassa – "Toki toivon pääseväni pelaamaan myös kotikentällä"

​IFK Mariehamnin kaksikolle debyytti kovassa paikassa – "Toki toivon pääseväni pelaamaan myös kotikentällä"

Michael Fonsell nousi suoraan Grönvittin avaukseen tiistaina. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamn haki tiistaina yllätysvoiton sarjakärki KuPS:sta ja tuloksen taakse jäi vähemmälle huomiolle kaksi Veikkausliigadebyyttiä.

Loukkaantumisista ja pelikielloista johtuen IFK Mariehamnilla oli Kuopiossa varsin siipirikkoinen joukkue, mutta paikkaajia poissaolijoille löytyi. Michael Fonsell oli avauskokoonpanossa keskikentällä ja pelasi ensimmäisen Veikkausliigaottelunsa.

- Oli todella hienoa päästä pelaamaan ja voittaa tuollaisessa vaikeassa ottelussa, ehdottomasti yhdessä kauden vaikeimmista. Joukkue voitti ja onnistuin itse hyvin, tuntuu tosi hyvältä, 70 minuuttia pelannut Fonsell sanoi Ålandstidningenille.

Toinen Veikkausliigadebyytti nähtiin ottelun loppupuolella, kun Arvid Lundberg tuli vaihdosta kentälle hyökkääjäksi.

- Sain ohjeet paineistaa vastustajaa niin paljon kuin mahdollista. Emme päästäneet maalia, vaan pidimme johdosta kiinni, joten siinä mielessä ensimmäinen ottelu oli onnistunut, Lundberg kertasi.

Kumpikin nuori pelaaja on jo aiemmin esiintynyt Grönvittin paidassa Suomen Cupin otteluissa, mutta KuPS-ottelun tapaan vieraskentillä. Kotidebyytti on vielä tekemättä ja siihen olisi tilaisuus lauantaina, kun IFK Mariehamn isännöi KTP:ta.

- Toki toivon, että pääsen pelaamaan myös kotikentällä, Fonsell sanoo.

- Ehdottomasti minäkin toivon pääseväni kentälle myös kotona. Jos vain jatkamme samalla tavoin kuin KuPS:aa vastaan, meillä on siihen mahdollisuus, Lundberg uskoo.

IFK Mariehamn - KTP Wiklöf Holding Arenalla lauantaina 1.7. kello 18.30. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: Ålandstidningen
Lisää uutisia