AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 1.7.2023

"Hyvä paluu edellisen pelin jälkeen" - Gómez tyytyväinen SJK:n esitykseen Ratinassa

"Hyvä paluu edellisen pelin jälkeen" - Gómez tyytyväinen SJK:n esitykseen Ratinassa

Kuva: Juha Tamminen

Tampereen Ratina oli lauantaina kaatosateen liukastama, eikä hienouksia nähty, kun SJK ja Ilves tasasivat pisteet.

SJK kuitenkin näytti luonnettaan, nousemalla tasapeliin. Molempien osumat tulivat rangaistuspotkuista, ja molemmat joukkueet saivat myös yhden suoran punaisen kortin.

– Kuten puhuimme etukäteen, halusimme joukkueen näyttävän tässä ottelussa luonnettaan, ja mielestäni siinä onnistuttiin vaikeissa olosuhteissa, sanoi SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez pelin jälkeen.

– Mielestäni pelaajat taistelivat kovaa, näyttivät tahtoa, yhtenäisyyttä ja aggressiivisuutta. Ja me teimme paljon töitä, että olisimme saaneet pelistä kolme pistettä, jotka olisimme myös ansainneet. Harmillisesti pari pientä nukahdusta johtivat tilanteisiin, joista sitten myös päästimme maalin. Ensimmäisellä puoliajalla Ovie Ejeheri torjui ensimmäisen tilanteen, mutta toiselle puoliskolla heidän tilanne johti pilkkuun ja maaliin. Ehkä se tuli hieman heppoisasti, mutta ei voi mitään.

Gómez näki SJK:lla olleen eväät saada enemmänkin mukaansa ottelusta, mutta hyvä esitys lämmitti espanjalaisluotsia joka tapauksessa.

– Dominoimme pitkiä osia ottelusta, ja keskityimme pitämään heitä pois vastahyökkäyksistä. En ole vielä nähnyt tilastoja, mutta uskoisin, että me pidimme selkeästi enemmän palloa, saimme enemmän keskityksiä ja laukauksia. Teimme mielestäni paljon hyviä asioita pelissä.

– Lopulta, hyvä paluu edellisen pelin huonon tuloksen jälkeen, mutta kuten olemme nähneet, olemme erittäin hyvässä tilanteessa edelleen sarjataulukossa, eli meillä on edelleen tavoitteet meidän ulottuvillamme. Ja nyt pääsemme ensi viikolla taas kotikentälle. Siinä pelissä haluamme palata takaisin voittokantaan, totesi Gómez vielä lopuksi.

Lisää uutisia