AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 28.6.2023

"Bojan Radulovic on meidän ja HJK:n tämän hetkinen ero" - KuPS hakee hyökkääjää

"Bojan Radulovic on meidän ja HJK:n tämän hetkinen ero" - KuPS hakee hyökkääjää

Gabriel Bispo on joutunut pelaamaan vieraalla paikalla kärjessä. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS jäi maaleitta tiistaina IFK Mariehamnia vastaan ja tämä alleviivaa tarvetta hyökkääjähankinnalle, joka on ollut Kuopiossa vireillä jo pidempään.

KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara haluaa nyt kärjessä pelaavan Gabriel Bispon ominaisuuksilla varustetun pelaajan, joka myös on oikealta pelipaikaltaan hyökkääjä. Bispon varsinainen pelipaikka kun löytyy keskikentältä.

- Hakemamme hyökkääjän täytyy osata prässätä, puolustaa ja olla työteliäs. Toivoisin uuden miehen olevan vielä parempi boxipelaaja, Honkavaara sanoi Savon Sanomille.

Honkavaaran mielestä suurin ero tällä hetkellä hänen joukkueensa ja Helsingin Jalkapalloklubin välillä on nimenomaan hyökkäyksessä.

- Bojan Radulovic on meidän ja heidän tämän hetkinen ero. Tarvitsemme sellaisen uhan rangaistusalueelle, että voimme vain heittää palloa sinne.

- Vaikka Radulovic ei voita kaksinkamppailua boxissa, niin hän pystyy luomaan sinne uhkaa. Emme etsi mitään target-pelaajaa, vaan liikkuvaa ja fyysistä hyökkääjää, Honkavaara selvittää.

Tarjontaa hyökkääjistä on Honkavaaran mukaan paljon, mutta ainakaan vielä kohdalle ei ole sattunut kaikilta ominaisuusiltaan KuPS-luotsia miellyttävää vaihtoehtoa.

- Pelaajien hinnat ovat jonkin verran nousseet, ja haluan tehdä ratkaisun rauhassa, Honkavaara muistuttaa.

Lähde: Savon Sanomat
Lisää uutisia