AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 27.6.2023

"Meni aika käsikirjoituksen mukaan" - Wiss tyytyväinen Interin voittoon

"Meni aika käsikirjoituksen mukaan" - Wiss tyytyväinen Interin voittoon

Inter juhlii maalia tiistain ottelussa. (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Inter otti askeleen kohti Veikkausliigan kärkitaistoa kaatamalla tiistaina kotonaan Ilveksen maalein 2-1.

Inter oli ottelussa niskan päällä aikaisesta johtomaalistaan lähtien ja Ilves pääsi kaventamaan vasta aivan lopussa. Interin päävalmentaja Jarkko Wiss oli syystäkin ottelun jälkeen tyytyväinen hahmo.

– Aloitimme ottelun tehokkaasti ja se antoi hyvät lähtökohdat. Joku voisi sanoa, että olimme sen jälkeen puolustuskannalla, mutta ehkä se oli meiltä taktista ajattelua. Tilanteenvaihdot joita saimme, olisi voinut tuoda meille enemmän maaleja ja peli oltaisiin voitu tappaa aikaisemmin.

- Tilastot tukee sitä minun väitettä, että Ilves oli pallossa, mutta heillä ei ollut kauheasti maalipaikkoja. Peli meni aika käsikirjoituksen mukaan, Wiss myhäili.

Topparilinjassa luutinut Luka Kuittinen kertoi omat mietteensä ottelusta.

– Totta kai hyvät fiilikset voitosta. Kolme pistettä on aina kolme pistettä. Ei se ehkä parhaalla esityksellä tullut, mutta ollaan tyytyväisiä pisteisiin. Olimme hyvin valmistautuneet ja pystyimme tyrehdyttämään Ilveksen paikat. Ei ollut oikein minkäänlaista isoa uhkaa.

- Ensimmäisellä puoliajalla meidän matala blokki oli hieman repaleinen, mutta toisella jaksoilla pystyimme parantamaan ja pidimme heidät melkein kokonaan tosiaan paikoilta pois, Kuittinen summasi.

Lisää uutisia