AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 27.6.2023

"AC Oulu on tavallaan meille hankalin vastustaja" - SJK-luotsi Gómez ei selitellyt tappiota

"AC Oulu on tavallaan meille hankalin vastustaja" - SJK-luotsi Gómez ei selitellyt tappiota

SJK taipui kauden ensimmäiseen tappioonsa. (Kuva: Mika Alavesa / SJK)

SJK:n komea koko alkukauden kestänyt tappioton putki katkesi tiistaina, kun AC Oulu haki pisteet matkaansa Omasp Stadionilta.

Loppunumerot kirjattiin peräti maalein 1-4, mutta kaikkea ne eivät kamppailusta kerro. SJK:lla oli omat paikkansa ja ratkaisunsa ottelu sai vasta lopussa.

– Tämä oli odotetunlainen peli, mutta teimme virheitä, joita emme yleensä tee, ja vastustaja rokotti niistä. Olimme alussa dominoivia, mutta maalit muuttavat pelinkuvaa. Tappiotilanteessa yritimme todella kovaa, mutta se ei riittänyt, kommentoi SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

– Meidän olisi pitänyt saada muutama tilanne ennen puoliaikaa, mutta emme onnistuneet siinä. Toisella jaksolla meidän piti pelata riskillä, ja toimme kentälle lisää hyökkäysvoimaa. Tappioita tulee kauden aikana, ja tämä oli nyt meille hyvä herätys. Vihaan häviämistä, mutta tappioilta ei voi välttyä pitkän kauden aikana.

Oulu on voittanut SJK:n tänä vuonna jo kolmesti: kerran Veikkausliigassa, kerran Suomen Cupissa ja kerran Liigacupissa.

– Omalla tavallaan Oulu on meille hankalin vastustaja tässä sarjassa. Heitä vastaan on vaikeita pelejä, mutta nautin heidän kohtaamisestaan, Gómez jatkoi.

Kerho pelaa seuraavan kerran ensi lauantaina, jolloin Ilves isännöi eteläpohjalaisia Tampereella.

– Meidän on päästävä tästä yli ja valmistauduttava seuraavaan otteluun. Meidän pitää palautua fyysisesti ja henkisesti ja olla valmiita nappaamaan taas kolme pistettä, Gómez päätti.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia