AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 26.6.2023

​Tuija Hyyrynen: "Klassikko on klassikko voimasuhteista riippumatta"

​Tuija Hyyrynen: "Klassikko on klassikko voimasuhteista riippumatta"

Tuija Hyyrynen lataa suosikin paineet HJK:lle. (Kuva: Juha Tamminen)

Ruutu+n asiantuntija Tuija Hyyrynen ennakoi vaikeaa peliä FC Hakalle tiistain Ruutu+n studio-ottelussa HJK:ta vastaan.

Hyyrynen toivoo, että pieni tauko on tehnyt Hakalle hyvää, mutta ei siltikään usko HJK:n haparoivan tiistaina Tehtaan kentällä.

- Molemmat jengit pelaavat parin viikon päästä europelejä ja nyt vuorossa klassikko, joten suhteellisen isoja matseja edessä, Hyyrynen kertoo.

- Haka on ollut vaikeuksissa viime aikoina HJK:ta vastaan, ja pakkohan se on myöntää, että HJK on tälläkin kertaa ennakkosuosikki. Tämä on HJK:lle ehkä enemmänkin sellainen "hoidetaan pois alta" -peli, kun taas Hakalla paineet saattavat olla kovemmat.

Hyyrynen muistuttaa, että tulevissa europeleissä molemmilla on vastassa pohjoisirlantilaiset joukkueet, ja kummanikin joukkueen fysiikka tulee joutumaan koville.

- Jos ei Veikkausliigassa kulje, niin kovin suuria toiveita ei voi antaa myöskään Eurooppaan, tämä valitettavasti saattaa osua tällä kertaa pahemmin Hakaan kuin Klubiin, Tuija Hyyrynen päättää.

Pieni nokittelu ennakkoon kuuluu klassikon luonteeseen.

FC Haka-HJK ennakkostudioineen tiistaina 27.6. klo 17.15 alkaen. Studioisäntänä Tero Karhu, asiantuntijoina Tuija Hyyrynen ja Mehmet Hetemaj. Velja Engström selostaa ottelun. Näet kaikki Veikkausliigaottelut suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia