AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 21.6.2023

"Odotan tasaista peliä" - Paluuta tekevä KTP:n Aleksi Tarvonen sivussa vielä cupin ottelusta

"Odotan tasaista peliä" - Paluuta tekevä KTP:n Aleksi Tarvonen sivussa vielä cupin ottelusta

"Tare" on palaamassa joukkueharjoituksiin.

KTP:n hyvin ansaittu lomaviikko jäi taakse ja edessä oli jälleen paluu arkeen, vaikka Veikkausliiga jatkuukin vasta juhannuksen jälkeen tiistaina 27.6. FC Lahti -kotiottelulla.

Vihreävalkoiset kohtaavat seuraavassa ottelussaan Arto Tolsa -areenalla keskiviikkona Suomen Cupin kuudennella kierroksella Ekenäs IF:n, joka on tällä hetkellä kolmantena Ykkösessä.

Ottelun mielenkiintoa lisää se, että EIF:n peräsimessä on kuluvan kauden alusta asti ollut Gabriel Garcia Xatart, jonka valmennusura KTP:ssä päättyi potkuihin vuoden 2021 syyskuussa, kun raitapaidat edellisen kerran nähtiin Veikkausliigassa.

Keskiviikkoisen pelin panoksena on yksinkertaisesti se, että voittaja pääsee tämän kauden Suomen Cupissa kahdeksan parhaan joukkueen sakkiin.

EIF on tiputtanut ÅIFK:n, KaaPon ja rankkarikisassa JäPS:n päästessään 16 parhaan joukkoon. KTP:n taipaleella ovat kaatuneet Lehmon Pallo, Myllykosken Pallo ja rangaistuspotkukilpailun jälkeen Gnistan.

Erityisen hyvin tuon huhtikuun lopussa pelatun Lehmon Pallo -ottelun muistaa KTP-kasvatti Aleksi Tarvonen, sillä uransa aikana tähänkin asti ihan riittävästi loukkaantumisista kärsineen 28-vuotiaan hyökkääjän pelikausi katkesi tuolloin.

- Kolautin keskitystilanteessa pääni vastustajan puolustajan takaraivoon. Sen seurauksena kasvoihin tuli useita murtumia, jotka jouduttiin operoimaan Meilahdessa, ja kasvojen luita korjattiin, "Tare" sanoo.

- Vointi on hyvä. Olen juossut ja tehnyt saliharjoituksia jo muutaman viikon ajan. Kontaktia olen joutunut välttämään, joten joukkuetreeneihin en ole vielä päässyt osallistumaan. Alkuviikosta sain kasvomaskin, joten paluu kokoonpanoon tapahtuu toivottavasti lähiviikkojen aikana.

EIF-ottelun Tarvonen seuraa kuitenkin vielä katsomon puolelta.

- Odotan taas tasaista peliä ja samantyylistä kuin edellinen Gnistan-peli. Vastassa on taas Ykkösen kärkijengi, jolla on varmasti kova halu tiputtaa liigajengi cupista.

Suomen Cupin 6. kierroksen ottelu KTP-EIF Arto Tolsa Areenalla keskiviikkona 21.6. kello 18.30. Suomen Cupin ottelut myös suorana Ruudusta.

Lisää uutisia