AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 12.6.2023

Nuorela antoi tunnustuksen KuPS:lle - "He tekevät paikoistaan laadukkaasti maaleja, me emme siihen nyt pysty"

Nuorela antoi tunnustuksen KuPS:lle - "He tekevät paikoistaan laadukkaasti maaleja, me emme siihen nyt pysty"

KuPS oli Vepsua tehokkaampi sunnuntaina. (Kuva: Apollo Photo)

VPS taipui sunnuntaisessa kotiottelussaan KuPS:lle lukemin 0-2, vaikka eväitä parempaankin oli.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela tiedosti ottelun alla piilevien olosuhteiden olleen haastavia joukkueelle.

- Tiesimme, että vaikea peli tulee. Miellä on tiukka SJK-peli takana ja kaksi päivää vain otteluiden välissä. Tiedämme kaikki, kuinka laadukas joukkue KuPS on, etenkin pallollisen pelaamisen saralla. Meillä oli hankaluuksia puolustamisen kanssa KuPS:n pallonliikuttelun ja pelaajien paikanvaihdosten seurauksena.

Vaikka KuPS oli tehokas omista paikoistaan, VPS ei kyennyt laukomaan palloa verkkoon omista saumoistaan. Peliä väritti myös viheltämättä jäänyt rangaistuspotku, joka olisi voinut tuoda ottelulle uuden ilmeen.

- Kaikesta huolimatta meillä oli jälleen taas omat paikkamme. Emme vain saa maaleja aikaiseksi, ja silloin emme voi myöskään voittaa pelejä. Olisimme tänään voineet saada jotain suorituksestamme, ja etenkin se harmittaa, ettemme saaneet selvää rangaistuspotkuamme. Sekin kismittää siksi, että meillä olisi ollut tilanteen ansiosta mahdollisuus päästä taas peliin mukaan, Nuorela kertoo.

Nuorela myöntää KuPS:n maalien tulleen heikosti puolustetuista tilanteista. Tehokas KuPS kykeni kuitenkin rankaisemaan Vepsua virheistä kovalla prosentilla.

- Täytyy sanoa myös, että molemmat KuPS:n maalit olivat meiltä heikkoa puolustamista. Meillä on aivan tarpeeksi pelaajia pallon alla puolustamassa kyseisiä tilanteita, ja silti päästämme vastustajan tekemään maalin.

- Totta kai on myös annettava myös tunnustusta vastustajalle, että he pystyvät tekemään tilanteista laadukkaasti maaleja. Me emme siihen tällä hetkellä pysty, vaikka saumoja saammekin, Nuorela myöntää.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia