AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 12.6.2023

KuPS-lupaus Matias Siltanen Tanskassa Aarhusin testissä

KuPS-lupaus Matias Siltanen Tanskassa Aarhusin testissä

Matias Siltanen antaa näyttöjä Aarhusille.

Kuopion Palloseuran sopimuspelaaja, lupaava 16-vuotias Matias Siltanen on tällä hetkellä reilun viikon mittaisella testijaksolla Aarhus GF:ssä. Testijakso loppuu tiistaina 13. kesäkuuta.

KuPS-kasvatti Matias Siltanen on ollut Tanskalaisessa Aarhusin kaupungissa testijaksolla reilun viikon verran. Nuorisomaajoukkueessa paljon vastuuta saanut Siltanen on yksi suomen lupaavimmista nuorista pelaajista, ja kiinnostus pelaajaan on herännyt myös Tanskassa.

Millainen ympäristön harjoittelulle Aarhusin ylpeys Aarhus GF on Siltaselle tarjonnut.

- Ympäristö on ollut mukava, jossa olen viihtynyt. Kaupunki on vaikuttanut myös todella hienolta, josta löytyy kaikki tarvittavat palvelut, kommentoi Siltanen paikkakuntaa.

Siltanen on ollut tyytyväinen myös vaatimustasoon, jota tanskalaisseura on vaatinut pelaajiltaan.

- Vaatimustaso on korkealla ja pieniinkin asioihin kiinnitetään paljon huomiota kuten myös Kuopion Palloseurassa. Itse testijakso on ollut onnistunut, olen itse ollut tyytyväinen omaan suorittamiseen ja valmennukseltakin on tullut paljon positiivista palautetta, kehuu Matias.

Nuori keskikenttäpelaaja ei kuitenkaan ota paineita testijakson lopputuloksesta.

- Testin jälkeen mietitään vielä olisiko seura hyvä paikka tulla kehittymään, jos sopimuksen saisi. Mikään kiire ei ole päätöksen kanssa eikä lopputulos niinkään jännitä vaan sitä mietitään positiivisesti, sanoo Siltanen kylmänviileästi.

Lisää uutisia