AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 12.6.2023

"Kova suoritus otteluruuhkan päätteeksi" - voitto lämmitti Jani Honkavaaraa

"Kova suoritus otteluruuhkan päätteeksi" - voitto lämmitti Jani Honkavaaraa

KuPS haki voiton Vepsusta. (Kuva: Apollo Photo)

KuPS pääsi pienen maajoukkuetauon viettoon sarjataulukon kärkipaikalla, kun VPS kaatui sunnuntaina Lemonsoft stadionilla lukemin 0-2.

KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara huokui ottelun jälkeen tyytyväisyyttä.

- Emme pelanneet tänään ihan parasta peliämme mutta tämä oli joukkueelta erittäin kova suoritus kovan otteluruuhkan päätteeksi, kertoi Honkavaara ottelun jälkeen.

Ensimmäisen jakson VPS pääsi yllättämään kuopiolaisjoukkueen, mutta toinen jakso oli päävalmentajan mukaan täysin KuPS.n hallussa.

- VPS:n suoraviivaisuus yllätti ottelun alussa mutta saimme jakson edetessä otteen pallollisen pelimme myötä. Ensimmäinen maalimme oli upea suoritus koko joukkueelta. Toinen jakso oli kahden väsyneen joukkueen taistelua ja peli jonkin verran aaltoili päästä päähän, mutta kontrolli oli kuitenkin meillä, kuvaili Honkavaara ottelun kaksijakoisuutta.

Täyden Veikkausliigakierroksen jälkeen sarjassa alkaa nyt maajoukkuetauko ja huili sopii tällä hetkellä oikein hyvin kuopiolaisille.

- Maajoukkuetauko tulee meille hyvään paikkaan, ja sekä henkisellä että fyysisellä puolella nyt on hyvä hengähtää. Olemme taukomme ansainneet, tiivistää Honkavaara.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia