AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 12.6.2023

"Jotain pitää alkaa tapahtua" - IFK Mariehamnin kapteeni Timi Lahti kaipaa ryhtiliikettä

"Jotain pitää alkaa tapahtua" - IFK Mariehamnin kapteeni Timi Lahti kaipaa ryhtiliikettä

Aly Ndom näki punaista jo avausjaksolla sunnuntaina. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin tappiokierre sai jatkoa sunnuntaina SJK:lle kärsityn 0-2-tappion myötä.

Ottelu oli toinen peräkkäinen, jossa IFK Mariehamn joutui vajaalle jo avausjaksolla. Tällä kertaa punaista korttia katseli keskikentän Aly Ndom.

- Aika samankaltainen ottelu kuin Honkaa vastaan keskiviikkona. On aina vaikea saada ottelusta jotain aikaisen kentältäpoiston jälkeen, etenkin kun on jo tappiolla ja vastassa kärkijoukkue, IFK-kapteeni Timi Lahti totesi Ålandstidningenille.

Lahti myönsi, että vajaalle joutuminen toistamiseen perättäin turhauttaa.

- Ilman muuta, mutta minusta ainakaan se ei ole vaikuttanut mentaliteettiimme. Ei käy niin, että luovutamme, vaan päinvastoin. Taistelemme ja uurastamme – ja teemme sen joukkueena. Mutta kuten sanottua, on vaikea saada pelistä mitään, jos pelaa kymmenellä yli 60 minuuttia. Otteluita ei voita vain taistelemalla ja uurastamalla.

Tulokset eivät Grönvittin osalta ole olleet toivottuja ja joukkue jakaa jumbosijaa VPS:n kanssa.

- Vielä on 16 ottelua pelaamatta, ei ole edes puolivälissä, mutta toki jotain pitää alkaa tapahtua. Mielellään niin pian kuin mahdollista, jotta emme joudu tilanteeseen, jossa kaikki on yhtäkkiä myöhäistä, Lahti naulaa.

Edessä oleva tauko tulee joka tapauksessa Lahden mukaan hyvään saumaan.

- Ryhmämme on jo lähtökohtaisesti aika ohut ja lisäksi on tullut merkittäviä loukkaantumisia – ja nyt myös pelikieltoja. Meillä tekee nyt hyvää päästä vähän nuolemaan haavoja ja toivon mukaan palaamme sitten vahvempina paremmin valmistautuneina.

Lähde: Ålandstidningen
Lisää uutisia