AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 11.6.2023

"Nyt jos joskus tulee huili hyvään saumaan" - Tainio pettyi Hakan esitykseen

"Nyt jos joskus tulee huili hyvään saumaan" - Tainio pettyi Hakan esitykseen

"Teme" ihmetteli Hakan vaisuja otteita. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka vieraili sunnuntai -iltana Lahdessa, mistä tuliaisina oli nolla pistettä, isäntäjoukkue FC Lahden iskiessä pallon kertaalleen maaliin, mikä riitti varmistamaan 1-0 -kotivoiton.

Tasaisen avausjakson jälkeen Haka tuli tauolta vahvasti, mutta koskilaisten hyvä vire katkesi 62. minuutilla, kun Lahti iski nopeasti vastaan. Pallo pelattiin Altin Zeqirille, joka sai suht rauhassa asetella ja laukoi sen jälkeen pelivälineen tarkasti kahden Haka -pelaajan välistä takatolpan juureen.

– Maaliin johtaneessa tilanteessa meillä oli sauma pelata kaveri yksin läpi, mutta meidän tasapaino oli huono ja pelattiin itsemme yksitellen ulos, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio analysoi pelin jälkeen.

Ottelun loppu oli varsin rikkonainen, eikä Haka saanut kunnon kirivaihdetta päälle missään vaiheessa. Kun kotijoukkuekaan ei onnistunut lisäosumia iskemään, kirjattiin ottelun lopputulokseksi 1-0.

– Tasainen peli taas, mitkä vastustajat tällä hetkellä kääntää heidän eduksi, Tainio harmitteli.

– Surkea päätös raskaalle ajanjaksolle! Me toistetaan samoja virheitä pelistä toiseen ja niin kauan, kun se jatkuu, vaikeaa on.

Tainion mukaan Haka ei tällä hetkellä pysty parhaaseensa kentällä.

– Tänään harmittavasti muutama loukkaantuminen pakotti tekemään muutoksia ja eipä me muutenkaan saatu parasta irti. Mistä se johtuu, pitää selvittää. Pelaajat kyllä tekee helvetisti töitä päivittäin. pitää vaan uskoa omaan tekemiseen.

– Nyt jos joskus tulee huili hyvään saumaan! Kaikki on aika väsyneitä fyysisesti ja henkisesti, niin päästään lataan akkuja ja mikä tärkeintä, työstämään asioita treenikentällä, Tainio totesi loppuun.

Lisää uutisia