AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 11.6.2023

FC Lahdelle tärkeät pisteet - "Mahtavaa, että saimme periodin loppuun voiton"

FC Lahdelle tärkeät pisteet - "Mahtavaa, että saimme periodin loppuun voiton"

Daniel Koskipalo syötti Kuhnureiden voittomaalin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti sai pitkän voitottoman putkensa katkaistua kaatamalla FC Hakan sunnuntaina kotonaan 1-0.

Ottelun jälkeen voittomaalin syöttänyt Daniel Koskipalo oli erittäin iloinen voitosta. Hän kertoi voiton takana olleen muun muassa sen, että Lahti kykeni pitämään palloa. Koskipalo kuvasi ottelun jälkeistä tunnetta huikeaksi.

– Minulla on aivan huikea fiilis. Tämä voitto tuntuu hyvältä. Pystyimme heti alussa pitämään pallosta kiinni. Toisen jakson alussa saimme sitten maalin ja pidimme johtoasemasta kiinni. Maalissa sain pallon laitaan ja näin sivusilmällä Zeqirin täysin vapaana toisessa laidassa. Pelasin pallon sinne ja se meni läpi. Lopulta Zeqiri teki maalin. Voitto tuntuu erittäin hyvältä, leveästi hymyilevä Koskipalo kertoi.

Myös FC Lahden päävalmentaja Mikko Mannila oli tyytyväinen ottelun lopputulokseen. Peliesitykseen hän ei puolestaan ollut täysin tyytyväinen. Mannila kuitenkin jakoi kiitosta koko joukkueelle valtavasta työmäärästä.

– Mahtavaa, että saimme periodin loppuun voiton. Meillä oli pieniä haasteita alussa, mutta ensimmäisen jakson loppu oli ihan hyvä, vaikka emme luoneetkaan mitään vaarallista. Meillä oli kuitenkin hyvä rytmi pelissä. Emme olleet superhyviä, mutta loimme pari vaarallista paikkaa enemmän kuin vastustaja.

- Näissä peleissä kuitenkin tulee aina jotain draamaa lopussa, mutta nyt selvisimme siitä. Keskikenttä ja koko joukkue teki tänään valtavan määrän töitä. Nyt pääsemme huilaamaan muutaman päivän kokonaan ja sitten alamme valmistautua kohti seuraavaa. Pääsemme taas harjoittelemaan, sillä viime viikot ovat olleet vain palauttelua, Mannila summasi.

Lisää uutisia