AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.23 // 9.6.2023

"Jaksoimme yrittää ja olla rohkeita" - Gómez kiitteli SJK:n venymistä jälleen voittoon

"Jaksoimme yrittää ja olla rohkeita" - Gómez kiitteli SJK:n venymistä jälleen voittoon

SJK jatkaa edelleen ilman tappioita. (Kuva: Mika Alavesa / SJK)

Sjk jatkoi hurjaa alkukauden tuloskuntoaan kaatamalla keskiviikkona Pohjanmaan derbyssä VPS:n 2-1.

SJK ei ole koskaan aiemmin avannut Veikkausliiga-kauttaan kymmenellä peräkkäisellä tappiottomalla ottelulla. Pääsarjassa Kerhon pisin tappioton putki on 11, joka on debyyttikaudelta 2014.

SJK on tällä hetkellä Veikkausliigassa toisena pisteen päässä KuPS:sta, joka on pelannut seinäjokelaisia kaksi ottelua enemmän.

– Meillä on erityinen ryhmä. Ei vaan joukkue, vaan myös valmennus ja muu henkilökunta. Olemme niin keskittyneitä siihen, että teemme tästä kaudesta menestyksen täyteisen. Olemme kilpailullisia, nälkäisiä ja erittäin keskittyneitä. Tällainen luonne kantaa pitkälle, sanoi SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

Keskiviikkona SJK onnistui kääntämään ottelun edukseen tekemällä voittomaalin käytännössä viimeisestä tilanteestaan.

– Tämä oli vaikea peli, mutta tiesimme sen jo etukäteen. VPS on ollut parempi kuin tulokset kertovat. Jaksoimme kuitenkin yrittää ja olla rohkeita. Sen kautta saimme vahvan lopun ja lopulta voiton.

Gómezin mukaan aikainen avausmaali vaikutti pelin luonteeseen ja saattoi johtaa siihen, ettei Kerho löytänyt parasta pallollista peliään.

– Sellainen vaikuttaa, vaikka tiedämme, että edessä on vaikea peli. Se on täysin ymmärrettävää, mutta puhuimme tauolla, ettemme voi antaa sen enää vaikuttaa, Gómez jatkoi.

Lisää uutisia