AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.23 // 8.6.2023

​IFK Mariehamn katsoo eteenpäin – "Kolme pistettä merkitsisi käsittämättömän paljon"

​IFK Mariehamn katsoo eteenpäin – "Kolme pistettä merkitsisi käsittämättömän paljon"

Mikko Sumusalon ottelu päättyi punaiseen korttiin. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn jäi pisteittä keskiviikkoisella Espoon vierailullaan ja katseet on käännetty nyt jo sunnuntain Jalkapallopäivän otteluun SJK:ta vastaan.

Grönvitt sai keskiviikon otteluun unelma-alun, mutta Honka puristi rinnalle ja ohi. Mikko Sumusalon suora punainen tauon alla ei IFK:n tehtävää helpottanut.

- Itse tilanteessa en ymmärtänyt ratkaisua juurikaan, se tuntui kovalta. Mikosta kuitenkin ymmärsin, että hän oli tullut nappulat edellä vastustajan jalkaan ja osunut aika pahasti, Grönvitt-luotsi Daniel Norrmén kuittasi tilanteen Ålandstidningenille.

IFK puolusti sisukkaasti vajaalla ja piti toisella jaksolla maalinsa puhtaana, mutta pisteet jäivät Tapiolaan maalein 2-1.

Tilanne sarjataulukossa ei ole IFK Mariehamnille helppo, mutta usko kurssin kääntymiseen on vakaa ja sitä haetaan jo sunnuntaina vahvasti kauden aloittanutta SJK:ta vastaan.

- Kolme pistettä merkitsisi meille käsittämättömän paljon. Erityisesti koska sen ottelun jälkeen meillä on hiukan pidemmälti vapaata, Norrmén sanoo.

- Kohtasimme SJK:n pre-seasonilla ja onnistuimme silloin lyömään heidät. Samanlaisella esityksellä meillä on hyvät mahdollisuudet voittaa.

Lähde: Ålandstidningen
Lisää uutisia