AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 7.6.2023

​"Erityisesti HJK:n haluamme voittaa" – FC Lahden Juho Pirttijoki luottavaisena

​"Erityisesti HJK:n haluamme voittaa" – FC Lahden Juho Pirttijoki luottavaisena

Juho Pirttijoki uskoo HJK:n olevan kaadettavissa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden toppari Juho Pirttijoki palasi pelaavaan kokoonpanoon viikonloppuna muutaman viikon toipumisen vaatineen pakaralihasvamman jäljiltä.

Pirttijoen katse on tiukasti keskiviikkoillan koitoksessa FC Lahden isännöidessä HJK:ta.

– Ensimmäinen ajatus HJK:sta on aina se, että halutaan ehdottomasti voittaa. Toki haluamme voittaa kaikki muutkin joukkueet, mutta erityisesti HJK:n, Pirttijoki korostaa Etelä-Suomen Sanomille.

Viikonloppuna Ilvestä vastaan Kuhnurit oli vastaanottavana osapuolena avausjakson, mutta tuli toiselle jaksolle vahvasti ja nousi kahden maalin takaa 2-2-pistejakoon. Pirttijoki itse viimeisteli pisteen tuoneen tasoitusosuman.

– Meillä täytyy olla samanlainen aggressiivisuus. Jos pystymme nauttimaan futiksesta sekä yhdessä tekemisestä, en näe mitään syytä, miksemme voisi kaataa Klubia, Pirttijoki korostaa.

HJK on ollut viime viikot hiukan alavireinen, mutta Pirttijoki muistuttaa, ettei Klubilta ole mitään luvassa puolivaloilla pelaten.

– Jos Klubia vastaan valmius taistella ei ole sata prosenttia, niin silloin ei ole mahdollisuuksia pärjätä. Se asia meidän täytyy ottaa huomioon.

- Toivon, että mahdollisimman moni tulee paikalle ja näkee sen, kun annamme kaikkemme. Sitten jokainen voi olla meistä ylpeitä.

FC Lahti - HJK Lahden stadionilla keskiviikkona 7.6. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: Etelä-Suomen Sanomat
vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia