AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 3.6.2023

Maali cupissa oli helpotus AC Oulun Onni Suutarille - "Olen ehkä vähän ylipelannut"

Maali cupissa oli helpotus AC Oulun Onni Suutarille - "Olen ehkä vähän ylipelannut"

Onni Suutari hakee lisää maaleja lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulun Onni Suutarin maalitili Veikkausliigassa on kuluvalla kaudella vielä avaamatta, mutta alla on kuitenkin makea maali Suomen Cupissa.

Suutarin loppuminuuttien tasoitus FC Hakaa vastaan nosti AC Oulun rangaistuspotkukilpailuun ja lopulta cupin jatkopaikkaan. Keväällä 20 vuotta täyttänyt Suutari myöntää, että ainakin jonkinlainen apina putosi niskasta osuman myötä.

- Toivotaan ainakin, että näin olisi. Vähän on ollut itseluottamuksen kanssa ongelmia ja ehkä omien ajatustenkin kanssa ja sen myötä olen ehkä vähän ylipelannut. Ainakin itsestä on tuntunut siltä, Suutari kertoo ACO TV:n haastattelussa.

Katse on nyt tiukasti lauantain kotiottelussa IFK Mariehamnia vastaan.

- Voittamaan lähdetään. Tiedämme miten Maarianhamina pelaa ja heidän heikkoutensa ja niihin isketään. Pelataan oma peli ja käytetään kaikki paikat hyödyksemme, Suutari suunnittelee.

Vaikeinta pelaajaa vastustajan riveissä omalta kannaltaan Suutarin ei tarvitse miettiä, vaan Grönvitt-kapteenin nimi tule kuin apteekin hyllyltä.

- [Timi] Lahti. Hän on muutenkin mielestäni joukkueen paras pelaaja.

AC Oulu - IFK Mariehamn Raatin stadionilla lauantaina 3.6. kello 17.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: ACO TV
Lisää uutisia