AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 2.6.2023

"Ollaan pysytty pelisuunnitelmassamme" - Toni Kallio tyytyväinen Ilveksen ilmeeseen ja tuloksiin

"Ollaan pysytty pelisuunnitelmassamme" - Toni Kallio tyytyväinen Ilveksen ilmeeseen ja tuloksiin

"Köpi" on saanut Ilveksen hyvään vireeseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves on osittanut viime kierroksilla hyvää tuloskuntoa ja lähtee jatkamaan nousuvirettään lauantain kotiottelussa FC Lahtea vastaan.

Ilves on päästänyt toistaiseksi maaleja alle yhden osuman keskiarvolla. Kurinalaiseen ja tiiviiseen puolustuspelaamiseen on pystytty lisäämään aineksia, joilla luodaan enemmän maalintekouhkaa.

HJK:ta vastaan syntyi jo maali Sebit James Ngorin hienolla viimeistelyllä ja ottelussa saatiin myös rangaistuspotku, josta Lauri Ala-Myllymäki harmillisesti epäonnistui. VPS:aa vastaan maalipaikkoista ja pitkistä painejaksoista palkinnoksi saatiin Santeri Haaralan ja Oiva Jukkolan maalit, ja keskiviikon Cup-voitossa KäPasta nähtiin lopulta kolme maalia, vaikka paikkoja useampaankin maaliin olisi kotijoukkueella ollut.

Ilveksen päävalmentaja Toni Kallio on ennen Lahden kohtaamista tyytyväinen joukkueen viimeaikojen peliesityksiin.

- Isoimpia onnistumisia on ollut, että voitettu palloja yläalueilla ja edetty nopeasti. Ollaan päästy maalintekosektoreille ja esimerkiksi KäPa-pelissä maalipaikkoja luotiin todella paljon, maaliodottamaa en ole vielä nähnyt, mutta varmaan useampikin maali olisi pitänyt tehdä aikaisemmassakin vaiheessa.

Kokonaisuus miellyttää tällä hetkellä päävalmentajaa.

- Ollaan pysytty pelisuunnitelmassamme ja edetty pallon kanssa huomattavasti nopeammin mitä jossain vaiheessa, kun haettiin enemmän pitkiä hyökkäyksiä. Ne on varmasti isoimpia onnistumisia ja totta kai korkeakin prässi on toiminut ajoittain hyvin, ja se on positiivinen asia. Tästä on hyvä jatkaa, summaa "Köpi".

Ilves - FC Lahti Ratinan stadionilla lauantaina 3.6. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia