AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 2.6.2023

Eetu Huuhtanen on ottanut ison roolin Inter-maalilla - "Olen pelannut aika varmasti ja hyvin"

Eetu Huuhtanen on ottanut ison roolin Inter-maalilla - "Olen pelannut aika varmasti ja hyvin"

Eetu Huuhtanen lähtee nollapeli alla Honkaa vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin maalilla alkukaudesta isoa vastuuta kantanut Eetu Huuhtanen lähtee luottavaisena lauantain kotiotteluun FC Honkaa vastaan.

Alla Interillä on viime viikonlopulta komea 3-0-voitto FC Hakasta. Huuhtanen ei peittele sitä, että nollapeli Hakasta jätti hyvät tuntemukset.

– Ihan mahtava. Sitä tässä oltiinkin venailtu ja kuusi peliä siihen meni. Kotivoittokin oli ihan loistava, josta jäi hyvät fiilikset, Huuhtanen hehkuttaa.

Haka-ottelusta on paljon ammennettavissa myös lauantain otteluun. Huuhtanen luettelee tavoitteita.

– Se, että nolla pysyisi omissa ja puolustaisimme tiiviisti. Pidämme vastustajan paikat mahdollisimman vähäisinä. Hakaa vastaan saimme paljon paikkoja ja pystyimme myös viimeistelemään tehokkaasti. Jos nämä kaikki ottaa mukaan, niin hyvä tulee.

Huuhtanen on mukana myös Pikkuhuuhkajissa kesäkuun maaotteluissa. Kutsu maajoukkuepeleihin ei ole sattumaa, vaan Huuhtanen on ansainnut paikkansa pelaamalla seurajoukkueessaan mukiinmenevästi.

– Mielestäni olen pelannut aika varmasti ja hyvin. Minunkin esitykset ovat olleet nousujohteisia ja viimeiset pari peliä ovat olleet aika hyviä. Kokonaisuudessaan ihan hyvä kausi ollut ja olen ollut tyytyväinen tähän mennessä.

FC Inter - FC Honka Veritas Stadionilla lauantaina 3.6. kello 15.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia