AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 31.5.2023

Juhani Pennanen nousi AC Oulun sankariksi - "Faneilla saa keulia, meillä ei keuli kopissa"

Juhani Pennanen nousi AC Oulun sankariksi - "Faneilla saa keulia, meillä ei keuli kopissa"

Juhani Pennasen torjunta 11-metrisissä ratkaisi. (Kuva: Iitu Lehtonen - @iituxiini)

AC Oulu eteni Suomen Cupissa 16 parhaan joukkoon kukistettuaan FC Hakan keskiviikon 5. kierroksen ottelussa rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

AC Oululle Veikkausliigavastustajan kukistaminen cupissa oli jo toinen peräjälkeen ja Raatin Stadionin lehteriltä kaikuivat voiton jälkeen "Eurooppaan"-huudot. Matkaa cupin voittoon ja eurokentille on toki vielä neljän ottelun verran.

- Faneillahan saa lähteä keulimaan. Meillä ei vielä kopissa keuli. Nollaamme tämän ja seuraava liigaottelu tulee heti lauantaina, AC Oulun maalivahti Juhani Pennanen naureskeli Kalevalle.

Cupissa jälleen tolppien väliin päässyt OsPa-kasvatti sai antaa lausuntonsa ottelun yhtenä sankarina. Pennanen torjui rangaistuspotkukilpailussa FC Hakan avaajan Ryan Mahutan vedon. Pallo meinasi tosin lirua vielä maaliin.

- Pallon verran jäi väliä, se oli siinä viivalla. Pallo jäi jotenkin kyljen alle, kun veto tuli vähän keskelle. Tuntui, että pallo luiskahtaa maaliin, mutta onneksi ehdin reagoida. En säikähtänyt, tilanne oli hallinnassa, Pennanen kertasi.

Ratkaisevan pilkun AC Oululle upotti laitapelaaja Yassin Daoussi. Pennanen oli varma, että Daoussi onnistuu.

- Jaska on tehnyt sata sadasta treeneissä. Tuo oli hänen huonoin pilkkunsa, minkä olen nähnyt. Oli kuitenkin luottavainen fiilis.

Lähde: Kaleva
vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia