AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 26.5.2023

"Olen superpettynyt tulokseen" - FC Lahden Mikko Mannila manasi tehojen puutetta

"Olen superpettynyt tulokseen" - FC Lahden Mikko Mannila manasi tehojen puutetta

Tappio jäi kaivelemaan Mikko Mannilaa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden vahva alku perjantaina AC Oulua vastaan ei riittänyt vieraiden käännettyä ottelun edukseen maalein 1-2.

FC Lahden päävalmentaja Mikko Mannila oli ottelun jälkeen pettynyt lopputulokseen. Hänen mukaansa Lahti kykeni luomaan hyviä maalipaikkoja, mutta se ei riittänyt pisteisiin. Mannila näki ottelun ratkaisuhetkiksi viimeiset askeleet rangaistusalueella.

– Olen superpettynyt tulokseen. Onnistuimme luomaan hyviä maalipaikkoja ja menimme johtoon. AC Oulu onnistui tekemään kaksi maalia terävillä vaihtopelaajilla. Viimeiset askeleet boksissa ratkaisi ottelun tänään.

- Nyt pitää olla napakka, miten menemme eteenpäin, koska seuraavat ottelut tulevat nopeasti. Ei auta kuin oppia tästä ja mennä nopeasti eteenpäin, Mannila totesi.

Ottelun jälkeen uransa avausmaaliin liigaotteluissa tehnyt FC Lahti -hyökkääjä Onni Hänninen oli iloinen maalistaan. Toisaalta hän oli muun joukkueen tapaan pettynyt lopputuloksesta. Hännisen mukaan hyvin pelaaminen ei lohduta, jos tuloksena ei ole pisteitä.

– Meidän pelimme on parantunut koko ajan. Nyt meidän pitää vain ottaa pisteitä. Pallo tuli minulle nopeasti ja jatkoin sen maaliin. Se oli hieno fiilis. Olen kasvanut Lahdessa ja elänyt lähes koko ikäni täällä, niin oli hieno fiilis päästä tuulettamaan ja näkemään ihmisten riemu katsomossa. Olemme panostaneet hyökkäykseen, mutta yksi maali ei riitä.

- Tavoittelemme sitä, että pisteet jäisivät Lahteen. Ei auta, vaikka pelaisit hyvin ja tuloksena on nolla pistettä, Hänninen summasi.

Lisää uutisia