AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.21 // 23.5.2023

​"Tasapeli oli varmaan aika oikea tulos" – voiton menettäminen kaiveli silti IFK-luotsi Norrménia

​"Tasapeli oli varmaan aika oikea tulos" – voiton menettäminen kaiveli silti IFK-luotsi Norrménia

Jamie Hopcuttin maali riitti Grönvittille lopulta pisteeseen. (Kuva: Tara Jaakkola)

IFK Mariehamn oli maanantaina FC Interin vieraana kiinni jo voitossakin, mutta joutui ottelun lopussa taipumaan 1-1-pistejakoon.

Ottelu oli pelillisesti hiukan kaksijakoinen ja tämän totesi myös IFK Mariehamnin päävalmentaja Daniel Norrmén.

- Inter oli parempi avausjaksolla, vaikka minusta puolustimme hyvin. Inter ei saanut pelitilanteista luotua mitään, vaaralliset paikat tulivat erikoistilanteista. Toisella jaksolla olimme pallollisena parempia, etenkin ensimmäisten vaihtojen jälkeen. Siinä meillä oli hyvä jakso ja loimme parhaat tilanteemme, Norrmén kertasi Ålandstidningenille.

IFK myös siirtyi johtoon Jamie Hopcuttin osuttua Samuel Anini Juniorin laukauksen paluupallosta, mutta Inter tuli vielä tasoihin.

- Koko ottelua katsoen tasapeli on varmaan aika oikea tulos, mutta ilman muuta tuntuu pahuksen happamalta, kun johdimme vielä niin lopussa. Halusimme kolme pistettä matkaamme ja niitä emme nyt saaneet, Norrmén harmitteli.

Vaikka voiton menettäminen kaivelikin, Norrmén näkee Grönvittin pelissä selkeitä merkkejä paremmasta.

- Tuntuu että olemme nyt paljon tasapainoisempia emmekä enää anna vastustajalle kovinkaan paljon maalipaikkoja pelitilanteista. Tästä ottelusta on ehdottomasti otettavissa positiivista jatkoon. Pelaajilla on hyvä asenne ja taisteluhenki, "Ahna" kiitteli.

Lähde: Ålandstidningen
Lisää uutisia