AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 22.5.2023

Tasapeli ei tyydyttänyt Nuorelaa – ”Pelasimme todella hyvin”

Tasapeli ei tyydyttänyt Nuorelaa – ”Pelasimme todella hyvin”

Jussi Nuorela jäi kaipaamaan voittoa. (Kuva: Juha Tamminen)

Tehtaan kentällä nähtiin runsasmaalinen ja erittäin viihdyttävä peli, kun VPS matkasi FC Hakan vieraaksi Valkeakoskelle. Vaiherikas ottelu päättyi lopulta tasalukemiin 2–2.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela ei ollut tyytyväinen pelin lopputulokseen.

- Täytyy sanoa, että tänään tasapeli ei tyydytä, vaikka totta kai piste on parempi kun ei mitään vieraspelistä. Isossa kuvassa pelasimme todella hyvin tänään. Aloitimme pelin hyvin, sitten Haka sai yhden hyökkäyksen ja siirtyi johtoon. Tasoitimme pelin, pelasimme ihan ok ja saman tien olimme taas häviöllä. Saimme pelin tasoihin, ja teimme ottelussa kaksi hienoa erikoistilannemaalia. Hallitsimme ensimmäistä puoliaikaa, ja se että peli oli ensimmäisen jakson jälkeen 2–2, tuntui todella pettymykseltä.

VPS hallitsi toista puoliaikaa, ja maalipaikkoja nähtiin VPS:n puolesta runsaasti. Vaasalaiset eivät kuitenkaan kyenneet nousemaan tasalukemista kotijoukkueen ohi.

- Aloitimme toisen jakson hyvin. Kun saimme loppupuolella tuoreita jätkiä sisään, saimme otteen taas viimeisen vartin ajaksi. Meillä oli selkeästi enemmän maalipaikkoja, ja tänään piste ei tyydytä, Nuorela summaa VPS:n sivuilla.

Lisää uutisia