AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 22.5.2023

Jarkko Wiss jäi kaipaamaan voittoa – ”Olisimme voineet viedä koko kolme pistettä”

Jarkko Wiss jäi kaipaamaan voittoa – ”Olisimme voineet viedä koko kolme pistettä”

Jarkko Wissille jäi kaksijakoiset tunnelmat. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter pääsi ensimmäistä kertaa tekonurmen saaneelle Veritas Stadionille tällä kaudella ja tasasi IFK Mariehamnin kanssa pisteet lukemin 1-1. Interin päävalmentaja Jarkko Wissille jäi kaksijakoiset tunnelmat ottelusta.

FC Inter nousi takaa-ajoasemasta tasoihin, mutta avausjaksolla sillä oli mahdollisuus päästä johtoon rangaistuspotkusta. Lopulta sinimustien oli tyydyttävä tasapeliin.

– Totta kai oli pitkä odotus tätä kotidebyyttiä ajatellen. Varmasti oli pientä hermostuneisuutta siihen peliin lähtiessä, mutta mielestäni lähdimme peliin hyvin ja puolustaminen toimi pääasiassa hyvin ja pallo liikkui myös hyökkäyssuuntaan. Meillä on paljon tekemistä sen pallokontrollin kanssa. Teemme vielä paljon helppoja syöttövirheitä tai haltuunottovirheitä, Wiss aloitti ottelun perkaamisen Interin verkkosivujen mukaan.

Wissin mukaan Interillä oli eväät voittoon, mutta toisaalta pistekin oli lähellä karata.

– Kokonaisuudessaan tuntui, että tämä on meidän matsi, mutta Maarianhamina sai sen hetkensä, jolloin pääsivät satuttamaan meitä. Mielestäni pojat reagoi siihen aika hyvin ja pääsimme vielä hyvin peliin mukaan sekä saimme tasoituksen. Olisimme voineet viedä koko kolme pistettä, niin vähän kaksijakoinen oma mielipide: olisi pitänyt voittaa, mutta lähellä oli myös se, että olisimme kävelleet tyhjin käsin pois, Wiss summasi.

Lisää uutisia