AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 22.5.2023

"Esitys oli hieno, mutta palkinto ei" - voiton menettäminen kaiveli Ilvestä

"Esitys oli hieno, mutta palkinto ei" - voiton menettäminen kaiveli Ilvestä

Ilves oli pitkään kiinni voitossa sunnuntaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves oli kutsunut Tampereen alakoululaiset sunnuntain HJK-otteluun ja tarjosikin nuorille hienon iltapäivän, joka jäi vain kruunua vaille.

Ilves hallitsi ottelua käytännössä kauttaaltaan ja oli kiinni voitossa Sebit James Ngorin toisen jakson alun osumalla, kunnes HJK aivan lopussa survoi tasoituksen yli 6000-päisen kotiyleisön pettymykseksi.

- Oli hienoa nähdä niin paljon nuoria katsojia. He toivat meille runsaasti lisäenergiaa. Sääli, kun emme pystyneet tarjoamaan heille voittoa. Esitys oli hieno, mutta palkinto ei, Ilveksen Lauri Ala-Myllymäki summasi Aamulehdelle.

- Pelaajat ja yleisö olisivat ansainneet enemmän. Siihen pitää olla kuitenkin tyytyväinen, että HJK joutui pelaamaan meidän pillin mukaan, Ilves-luotsi Toni Kallio säesti.

Ala-Myllymäestä olisi voinut tulla hyvin sunnuntain juhlittu sankari. Hän järjesti ensin johto-osuman ja pääsi yrittämään perään 2-0-maalia pilkulta, mutta pallo painui mainosaitaan.

- "Näin, että veskari lähtee toiseen kulmaan... Ei olisi tarvinnut muuta kuin panna pallo sisään. Oma moka, Ala-Myllymäki harmitteli.

Käteen jäi näin olleen kolmen sijasta vain yksi piste, mutta sitä ei auta jäädä sen enempää suremaan.

- Jätkät taistelivat hyvin, kunnes kävi niin kuin kävi. Olimme parempia ja olisimme ansainneet voiton, mutta sitä ei suotu. Turha jäädä miettimään pidempään. Eteenpäin, Ala-Myllymäki tuumi.

Lähde: Aamulehti
Lisää uutisia