AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 20.5.2023

Mikko Mannila myönsi KuPS:n paremmuuden – ”KuPS on vireessä ja pelaa hyvin”

Mikko Mannila myönsi KuPS:n paremmuuden – ”KuPS on vireessä ja pelaa hyvin”

Mikko Mannila antoi KuPS:lle kehut.

FC Lahti jäi Kuopiossa maaleitta tiukan pelin jälkeen. Kuopion Palloseura vei ottelun nimiinsä lukemin 2-0. Kuopiolaisilta osuivat Saku Savolainen ja Joona Veteli. Otteluraportin ja majoitusratkaisut tarjoaa Forenom.

Ottelun jälkeen FC Lahden päävalmentaja Mikko Mannila myönsi vastustajan paremmuuden. Hänen mukaansa Lahti ei kyennyt pitämään palloa ja luomaan uhkaa kuopiolaisten selustaan. Mannilan mukaan Lahden puolustaminen ei toiminut ensimmäisellä jaksolla.

– KuPS oli ensimmäisellä jaksolla hyvä ja me olimme vaikeuksissa. Meidän puolustamisemme ei onnistunut, varsinkaan ensimmäisessä maalissa. Jouduimme olemaan liian paljon ilman palloa ja meiltä puuttui uhka vastustajan selustaan. Jäimme jälkeen.

- Myös toisen jakson alku oli heikko, mutta viimeiset 30 minuuttia pystyimme saamaan edes jotain aikaiseksi vaihtojen ansiosta. Koko ottelun ajan menetimme silti liian paljon palloja. Se oli osittain myös KuPS:n hyvyyttä. KuPS on vireessä ja pelaa hyvin. Me pelaamme perjantaina kotona ja haemme silloin ehjää ysikymppistä, Mannila totesi FC Lahden sivujen mukaan.

Lisää uutisia