AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 20.5.2023

FC Interin kotiavaukseen odotettavissa runsaasti yleisöä

FC Interin kotiavaukseen odotettavissa runsaasti yleisöä

FC Interin kauden avaus kiinnostaa yleisöä. (Kuva: Tara Jaakkola)

Tulevana maanantaina FC Inter pääsee viimein pelaamaan uudelle kotistadionilleen. Stadionille on asennettu uusi tekonurmi ympäristöystävällisellä täytteellä. Samalla stadionista on vihdoin tullut kokonainen, kun myös itäpäätyyn on noussut reilun tuhannen istumapaikan katsomo.

Veritas Stadion tarjoaa entistä upeammat puitteet ottelutapahtumille. Inter avaa uudistetun kotistadionin ensi viikolla kahdella kotiottelulla, kun ensin maanantaina vastaan asettuu IFK Mariehamn ja perjantaina FC Haka. Joukkue ei näytä olleen ainoa kotiotteluita odottanut, sillä pääkatsomon paikat ovat pian myyty loppuun.

Suuren kysynnän vuoksi FC Inter on avannut myös länsipäädyn lipunmyynnin avausviikon otteluihin.

Ottelun lisäksi stadionilla on otteluissa muun muassa uusi Puuha-areena perheen pienimmille ja uudistuneet ravintolapalvelut. Tälle kaudelle myös katsomolohkoja on uudistettu, ja näistä näkyvimmät uudistukset ovat Itäpäädyn kannattajakatsomo sekä sen vieressä sijaitseva Airfi-junnukatsomo.

Pormestari Minna Arve vihkii uuden stadionin käyttöön ja suorittaa ensimmäisen ottelun avauspotkun.

FC Inter - IFK Mariehamn Veritas Stadionilla maanantaina 22.5. klo 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia