AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 13.5.2023

"Saldomme on uskomattoman hieno" - SJK-luotsi Gómez ylisti joukkuettaan Ilves-voiton jälkeen

"Saldomme on uskomattoman hieno" - SJK-luotsi Gómez ylisti joukkuettaan Ilves-voiton jälkeen

SJK jatkaa edelleen tappioitta. (Kuva: Mika Alavesa / SJK)

SJK jatkoi tappiotonta putkeaan ja otti kauden neljännen voittonsa, kun Ilves kaatui OmaSp Stadionilla lauantaina lukemin 1-0.

SJK hallitsi avausjaksoa ja siirtyi myös Jaime Morenon maalilla johtoon. Toisella jaksolla Ilves sai takaa-ajajana otetta, mutta todelliset huippupaikat jäivät vähiin. SJK pelasi jälleen erinomaista puolustuspeliä, jota on nähty koko alkukauden ajan. SJK on päästänyt vain kaksi maalia koko kaudella – vähiten koko liigassa.

– Saldomme on uskomattoman hieno, sillä olemme sarjan nuorimpia joukkueita. Se ei ole salaisuus, että sen taustalla on iso määrä työtä. Joukkueemme keskittymisen taso on todella korkealla, ja olemme nähneet valtavaa kehitystä, SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez sanoi.

Gómez sai olla jälleen äärimmäisen tyytyväisenä ottelun jälkeen, mutta hän painotti, että joukkue ei saa olla jatkossa liian tyytyväinen tilanteeseen.

– Meidän tekemisen taso on todella korkealla, ja olemme kilpailullinen ryhmä. Vahva puolustuspelaaminen on iso syy siihen, miksi teemme maaleja, koska korkea prässi on avaintekijä hyvään puolustamiseen. Meidän täytyy jatkaa kehitystyötä, jotta voimme kontrolloida pelitapahtumia vieläkin paremmin. Siksi meidän on pidettävä jalat maassa ja varmistettava, ettemme mukavoidu liikaa.

- Emme voi olla liian innoissamme, vaan meidän täytyy pysyä keskittyneenä. Sen myötä saamme hyviä tuloksia jatkossakin.

Lisää uutisia