AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 12.5.2023

Pyry Hannola tietää kehityskohteensa - "Ei se ole mikään ylpeyden aihe"

Pyry Hannola tietää kehityskohteensa - "Ei se ole mikään ylpeyden aihe"

Pyry Hannola hakee edelleen avausmaaliaan Veikkausliigassa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK on ollut alkukauden yksi onnistujista Veikkausliigassa ja Pyry Hannolalla on iso rooli joukkueessa. Hannolan mukaan kehitettävääkin kuitenkin vielä löytyy.

Hyvän jalan omaava Hannola tunnetaan erityisesti syöttäjänä, mutta maalien tekeminen on 21-vuotiaalle keskikenttäpelaajalle harvinaisempaa herkkua. Hannollalla on tilillään 58 ottelua Veikkausliigassa, mutta maalitili on vielä avaamatta.

Hän tiedostaa itsekin, että sillä osastolla riittää petrattavaa.

- Ei se ole mikään ylpeyden aihe, että ei ole maaleja. Kyllä minun pitäisi tehdä maaleja, se on ihan selvä juttu. Se on kehityskohde, mutta maalisyötöt ovat varmaan sellainen, jossa olen paras. Viimeinen syöttö tai muutenkin tilanteiden luominen ja sellainen näkemys.

- Maalisyöttöjä on tullut hyvin Veikkausliigassa ja europeleissä, mutta maaleja voisi tehdä enemmän. Ei se maalin tekeminen ole minulle se tärkein juttu tai mittari, Hannola pui Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Hannola saa lauantaina uuden tilaisuuden mahdollisuuden avata maalitilinsä, kun se kohtaa Ilveksen. Ottelu on samalla Ruudun studio-ottelu.

- Aika tuttu jengi tuo Ilves ja pelasimme heitä vastaan Liigacupissa. Varmasti tulee kova peli, mutta uskon, että meillä on kotona hyvä tsäänssi hoitaa se matsi, Hannola ennakoi.

Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa kokonaisuudessaan täältä.

SJK - Ilves OmaSP Stadionilla lauantaina 13.5. kello 17.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia