AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 10.5.2023

"Varmasti kaikilla oli hyvä fiilis" - KTP osoitti kotiyleisölle taistelutahtonsa

"Varmasti kaikilla oli hyvä fiilis" - KTP osoitti kotiyleisölle taistelutahtonsa

KTP juhlii 3-3-tasoitusmaalia tiistaina. (Kuva: Juha Tamminen)

KTP:n ja HJK:n välisissä kohtaamisissa on vuosien saatossa nähty yhtä ja toista mieleenpainuvaa. Näin myös tiistai-iltana.

On pomminvarma asia, että tiistaina kauden ennätysyleisön edessä Arto Tolsa -areenalla pelattu Veikkausliigan kuudennen kierroksen ottelukaan ei ihan hetkessä unohdu 3 065 katsojan mielestä, kun joukkueet päätyivät huikeiden vaiheiden jälkeen 3-3 (0-2) -tasapeliin.

- Kyllähän tämä tulos merkitsee paljon. Suomessa on aika monta paikkaa, missä rakastetaan vihata HJK:ta ja Kotka on yksi niistä. Kun tuli se 3-3-maali ja koko stadion räjähti, niin varmasti kaikilla oli hyvä fiilis.

- Saamme tästä paljon itseluottamusta. Varmaan kovinkaan moni ei ensimmäisen puoliajan jälkeen uskonut, että me sieltä noustaan. Osoitimme henkistä kanttia, kun pystyimme ottamaan Suomen parhaalta joukkueelta yhden pisteen, KTP:n kapteeni David Ramadingaye hehkutti.

Ramadingaye oli KTP:n taistelun ilmentymä. Hän tuli 63. minuutilla raitapaitojen avausmaalin hetkeä aiemmin ampuneen Simo Roihan tilalle ja innosti koko joukkueen hurjaan yritykseen omalla esimerkillään.

- Emme olleet alussa niin intensiivisiä kuin halusimme. Emme voittaneet kaksinkamppailuja ja kakkospallotkin jäivät vastustajalle. Meillä on suhteellisen kokematon joukkue ja varmasti tällainen nousu luo uskoa, että meillä on hyvä jengi, 33-vuotias kippari jutteli.

Lisää uutisia