AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 8.5.2023

VPS:n hyökkäysosasto ohenee - Kalle Multasen lisäksi myös Riku Jääskä pitkään sivussa

VPS:n hyökkäysosasto ohenee - Kalle Multasen lisäksi myös Riku Jääskä pitkään sivussa

Riku Jääskä on liittynyt Vepsun sairaslistalle. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS:n sairastuvan miehitys kasvaa. Tällä kertaa kyseessä on valitettava kolaus joukkueen hyökkääjistöön.

Kalle Multanen ja Riku Jääskä siirtyvät pitkäaikaisloukkaantuneiden listalle Joonas Vahteran seuraksi. Kaksikko on poissa arvion mukaan kuukausia. Pelaajien tapauksia tutkitaan paraikaa ja uudet arviot tilanteista annetaan kesäkuussa. Tarkkaa tietoa Multasen ja Jääskän paluun ajankohdasta ei vielä ole.

Multanen avasi tilannettaan Instagram postauksessaan jo aiemmin ja nyt myös Jääskän joutuminen sivuun on varmistunut.

Multanen ja Jääskä kuuluvat VPS:n hyökkäyksen avainpelaajiin. Loukkaantumiset ovat tällä kaudella hyökkäyskolmanneksella haasteita kohdanneelle Vepsulla valitettava uutinen. VPS on kärsinyt alkukaudesta lähtien kokoonpanopuutoksista sairastelukierteiden ja loukkaantumisien merkeissä. Joukkue on kuitenkin poissaoloista huolimatta osoittanut suoriutuvansa hyvin kokoonpanosta löytyvän laadun ja syvyyden avittamana.

Lisää uutisia