AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 6.5.2023

Otso Liimatta nousi AC Oulun sankariksi - "Aivan huikea pelaaja"

Otso Liimatta nousi AC Oulun sankariksi - "Aivan huikea pelaaja"

Otso Liimatta juhlii voittomaalia perjantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulun leirissä ilmeet olivat aurinkoiset perjantaina Ratinan illassa viime hetkillä Ilveksestä haetun 2-1-voiton myötä.

AC Oulun tasoitusmaalissa vahvan esityön tehnyt Otso Liimatta pääsi ratkaisemaan ottelun, kun lisäaikaa pelattiin jo neljättä minuuttia. Maalin ja syötön lisäksi Liimatta oli muutenkin jälleen kentän hahmoja.

- Otso on aivan huikea pelaaja. Toivottavasti pääsemme nauttimaan hänestä mahdollisimman pitkään. Se on kuitenkin aika epätodennäköistä, Liimatan tarjoilusta Laivastonsinisten nauttinut Niklas Jokelainen suitsutti Kalevalle.

Ottelun avausjakso oli oululaisittain vaisu ja jatkoi edellisen tappio-ottelun ilmettä. Kaikki muuttui kuin taikaiskusta tauon jälkeen.

- Meillä oli hyvät paikat kahteen tai kolmeen lisämaaliin. Jatkossa pitää keksiä jotakin, ettemme ole aina häviöllä ensimmäisen jakson jälkeen. Se on raskas tapa pelata, Jokelainen tuumi.

Jokelainen sätti myös itseänsä lisämaalien puuttumatta jäämisestä.

- Olisi pitänyt panna pallo verkkoon vapaapotkusta, kun [Otso] Virtanen jäi niin keskelle maalia. Ei ollut riittävän hyvä sihti. Pelimies olisi rokottanut nurkkaan.

Lähde: Kaleva
Lisää uutisia