AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 29.4.2023

Ilveksen Sebit James Ngor: "Odotan innolla, että pääsen pelaamaan kotiyleisön edessä"

Ilveksen Sebit James Ngor: "Odotan innolla, että pääsen pelaamaan kotiyleisön edessä"

Ratina-debyytti edessä.

Ilves ja KTP ottavat lauantaina toisistaan mittaa Tampereen Ratinassa.

Useampikin Ilves pelaaja odottaa ensimmäisiä peliminuuttejaan Ratinan nurmella ja kotiyleisöllekin on luvassa paljon uusia tuttavuuksia.

Yksi heistä on keskiviikkona lopultakin pelaajasiirtonsa maaliin saanut Sebit James Ngor, joka kruunasi hienon päivän avaamalla Suomen Cup ottelun Turussa ja viimeistelemällä ottelussa Ilveksen jälkimmäisen maalin. Sebit oli perjantaina otteluun valmistavien harjoitusten jälkeen innoissaan, että aika Ilveksessä on nyt toden teolla käynnissä.

- Tuntuu mahtavalta, olin innoissani! Kun kuulin, että siirtoni oli valmis, aloin tanssia kotonani. Tein myös maalin (Suomen Cupissa) ja olin iloinen, koska se kohensi itseluottamustani. Seuraavaksi pääsen pelaamaan kotiyleisön edessä ja haluan laittaa palloa maaliin, hän toteaa Ilveksen verkkosivuilla.

Jo helmikuusta lähtien Ilveksen kanssa harjoitellut ja Tampereelle asettunut australialaishyökkääjä on tyytyväinen uuteen ympäristöönsä

- Se (sopeutuminen joukkueeseen) on mennyt todella hyvin. Tulen kaikkien kanssa toimeen, vitsailemme (joukkuekavereiden kanssa) ja olemme tulleet hyvin tutuiksi, kertoo Ngor.

22-vuotias hyökkääjä vastaa kypsästi henkilökohtaisista tavoitteista kysyttäessä ja lähtee lähestymään pelejä suorittamalla roolinsa joukkueessa mahdollisimman hyvin.

- Liikkumiseni on oltava hyvää, jotta pääsen maalintekopaikoille ja sitten yritän vain tehdä mahdollisimman paljon maaleja. Siinäpä oikeastaan se!

Ilves-fanien edessä pelaamista, ja maalintekoa, hyökkääjä odottaa luonnollisesti eniten.

- Olen nähnyt Instagramissa videoita faneista, he vaikuttavat mahtavilta ja odotan innolla, että pääsen pelaamaan kotiyleisön edessä, ilmoittaa Ngor hyväntuulisena.

Lisää uutisia