AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 24.4.2023

"Meidän täytyy puolustaa laadukkaammin" - Koskela löysi parannettavaa HJK:n esityksestä

"Meidän täytyy puolustaa laadukkaammin" - Koskela löysi parannettavaa HJK:n esityksestä

Toni Koskelaa ei HJK:n puolustuspeli miellyttänyt. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK:n päävalmentaja Toni Koskela näki parantamisen varaa otteissa sunnuntaisessa 1-1-tasapelissä AC Oulua vastaan.

Klubi aloitti ottelun vahvasti, mutta maalit jäivät uupumaan muutamasta hyvästä aihiosta huolimatta. Vastaavasti AC Oulu oli alussa jopa yllättävänkin heikko, mutta ottelu kääntyi tasaisemmaksi ensimmäisen jakson edetessä.

– Aloitimme hyvin ja olimme selkeästi parempia. Meillä oli pari aika hyvääkin paikkaa, mutta puoliajan edetessä pelaamisemme pikkuhiljaa heikkeni. Meiltä puuttui malttia, kun nopean hyökkäyksen sauma oli mennyt, totesi HJK:n päävalmentaja Toni Koskela.

HJK siirtyi johtoon heti toisen jakson alussa, kun Bojan Radulovic laukoi pilkulta kauden neljännen täysosumansa. Espanjalaiskärki oli hyvin lähellä osua toistamiseen varttia myöhemmin, mutta toista kertaa Oulu-vahti Calum Ward ei antautunut.

Vierasjoukkue pääsi toisella puoliskolla selvästi paremmin peliin mukaan, ja lopulta Klubin musta kaksiminuuttinen vesitti haaveet neljännestä peräkkäisestä voitosta. Ensin Ashley Coffey tasoitti niin ikään rankkarista, ja vain puolisen minuuttia myöhemmin Joona Toivio katseli punaista korttia.

– Toisella jaksolla vähän väsyimme. Tämä oli kolmas pelimme kahdeksaan päivään, ja moni pelaaja on joutunut pelaamaan isot minuutit kaikissa, kun tietyillä pelipaikoilla olemme suhteellisen kapealla.

– Kaiken kaikkiaan puolustamisemme ei ole riittävällä tasolla. Päästämme liian paljon etenemisiä boksiin ja annamme liian monta maalipaikkaa vastustajalle. Meidän täytyy puolustaa merkittävästi laadukkaammin kuin tänään, jotta vastustajan saumat jäisivät vähemmälle, kommentoi Koskela.

Lisää uutisia