AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 22.4.2023

"Kokonaisuudessaan meiltä vahva suoritus" - vain voitto jäi puuttumaan SJK:lta

"Kokonaisuudessaan meiltä vahva suoritus" - vain voitto jäi puuttumaan SJK:lta

SJK ja FC Lahti tasasivat pisteet. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK ja FC Lahti jatkavat molemmat tappioitta tasattuaan pisteet lauantaina Omasp Stadionilla lukemin 0-0.

Kotijoukkue SJK oli ottelussa hienokseltaan niskan päällä, mutta ei onnistunut rikkomaan kuparista.

– Pelaajat ovat tietenkin pettyneitä lopputulokseen, sillä meillä oli hyvä mahdollisuus ottaa voitto. Luotujen paikkojen määrä on tietenkin hyvä merkki, mutta meidän pitää analysoida peliä syvemmin ja katsoa, miten voisimme luoda enemmän paikkoja ja dominoida peliä vieläkin enemmän, sanoi SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

Viime viikolla SJK pelasi 0–0-pelin FC Hongan vieraana. Kahden ottelun maaliton putki ei kuitenkaan huolestuta Gómezia, sillä peli nurmella näyttää lupaavalta.

– En ole tippaakaan huolissani. Vastustaja oli kurinalainen ja yritti pelata meidän vahvuuksia pois, mutta me loimme paikkoja väkisin. Joskus paikkoja ei tule ollenkaan, mutta niin ei nyt käynyt, Gómez jatkoi.

Peliesitys lauantaina sai Gómezilta kehut, vaikka pistettä enempää ei irronnutkaan.

– Tämä oli kokonaisuudessaan meiltä vahva suoritus, vaikka voittoa ei tullutkaan. Varmistimme ainakin, ettemme hävinneet tätä.

SJK:n riveissä nähtiin yksi liigadebytantti, kun laitapuolustaja Otto Kemppainen hyppäsi tositoimiin lopussa. Nuorukainen tuli Kingsley Oforin tilalle mallikkaasti ja toi kentälle aimo annoksen vauhtia.

– Hän on ollut todella hyvä alusta lähtien. Meidän ei ollut pakko vaihtaa Kingsleyä, mutta ajattelimme, että Otto tuo kentälle tuoreita jalkoja. Hänen suorituksensa oli todella vahva, Gómez iloitsi lopuksi.

Lisää uutisia