AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 22.4.2023

"Ihan onnistunut debyytti" - FC Lahden Eemil Laamaselle ensimmäiset minuutit Veikkausliigassa

"Ihan onnistunut debyytti" - FC Lahden Eemil Laamaselle ensimmäiset minuutit Veikkausliigassa

Eemil Laamanen debytoi Veikkausliigassa lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti ryösti vieraspisteen Seinäjoelta. FC Lahti ja Seinäjoen Jalkapallokerho tasasivat pisteet tiukan, mutta tapahtumarikkaan ottelun jälkeen lukemin 0-0.

SJK:n hallinnasta huolimatta Lahti kykeni riistämään pisteen vaikealta vierasreissulta kahden debytantin, Eemil Laamasen ja ja vaihdosta tolppien väliin loukkaantuneen Marin Ljubićin tilalle tulleen Anton Munukan johdolla.

Ensimmäisen liigaottelunsa pelannut lahtelaiskasvatti Eemil Laamanen oli ottelun jälkeen tyytyväinen joukkueen nollapeliin. Hän paransi omia otteitaan pelin edetessä. Laamasen mukaan Lahti paransi otteitaan ottelun edetessä ja se näkyi myös maalipaikkoina.

– Ensimmäisen jakson pelimme oli sekavaa aluksi, mutta niin oli vastustajankin. Kumpikaan ei saanut peliä kontrolliin. Hetket, jolloin hyökkäsimme suoraviivaisemmin, kykenimme luomaan uhkaa myös vastustajan maalille. Toisella jaksolla vetäydyimme liian alas ja prässimme ei toiminut. Vastustaja sai luotua vaarallisia hyökkäyksiä keskityksillä, mutta meillä oli koko ajan tilanne hallinnassa. Puolustimme tiiviisti ja hyvin.

- Lopussa saimme pallonhallintaa takaisin ja muutaman vastahyökkäyksen ja paremmalla viimeistelyllä meilläkin olisi ollut paikka laittaa maali. Itselläni oli ensimmäinen peli ja hieman hermostunutta peliä alussa. Ensimmäiset syötöt ja ensimmäiset kaksinkamppailut menivät omille, niin pystyin pelaamaan omaa peliäni. Pelissäni oli paljon hyvää, mutta löysin myös paljon kehittämistä. Omasta mielestäni debyytti oli ihan onnistunut, nolla peliin osallistunut Laamanen kertoi,

Lisää uutisia