AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 15.4.2023

​Maalintekoonkin ehtinyt Tuure Siira: "Oli mukava kokemus päästä Haka-fanien eteen"

​Maalintekoonkin ehtinyt Tuure Siira: "Oli mukava kokemus päästä Haka-fanien eteen"

Hakan juhlat jäivät puolittaisiksi perjantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksestä täksi kaudeksi FC Hakaan siirtynyt Tuure Siira pelasi perjantaina ensi kertaa uuden kotiyleisönsä edessä.

Varsin harvakseltaan maaleja tehtaileva Siira iski Hakalle 2-0-osuman ja tuuletuksesta näkyi, että verkkojen heiluttaminen ei ihan jokapäiväistä herkkua ole. Osuma oli myös siitä erityinen, että se tuli oululaislähtöisen Siiran omaa vanhaa seuraa vastaan.

- En hirveästi pääse maaleilla mässäilemään. Ehkä ei olisi saanut tuulettaa vanhaa seuraa vastaan, mutta tämä oli minulle niin harvinaista herkkua, että toivottavasti kukkaan ei mieltä pahoittanut, Siira sanaili Aamulehdelle.

Siira kehaisi myös Tehtaan kentän olosuhteita ja tunnelmaa.

- Katsomo on lähellä ja ihmiset tulevat paikalle, ovat äänekkäitä ja elävät mukana pelissä. Oli mukava kokemus päästä niin nuorempien kuin vanhempien Haka-fanien eteen.

Ihan täydellinen Siiran perjantai-ilta ei kuitenkaan ollut. Pari tälliä pakotti miehen vaihdon puolelle tauolla ja hän seurasi sivusta AC Oulun nousua 2-2-tasapeliin.

- Piste on aina piste, mutta voitto oli meillä hyppysissä ja me heitimme sen menemään. Varsinkin nyt pelin jälkeen tämä satuttaa paljon, mutta eiköhän tästä päästä eteenpäin, Siira valoi uskoa.

Lähde: Aamulehti
Lisää uutisia