AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 14.4.2023

FC Hakan Hakala tiedostaa AC Oulun vahvuuden – ”Saamme kunnolla taistella”

FC Hakan Hakala tiedostaa AC Oulun vahvuuden – ”Saamme kunnolla taistella”

Aatu Hakala lähtee luottavaisena illan otteluun.

FC Haka avaa kotipelinsä perjantaina isännöidessään AC Oulua. Hakan maalivahti Aatu Hakala ennakoi kovaa ottelua, mutta luottaa vahvasti omiinsa.

Haka aloitti kautensa 1-2-tappiolla SJK:n vieraana. Hakala löysi Hakan pelistä myös hyvää tappiosta huolimatta.

- Tietenkin oli pettymys, ettemme saaneet pisteitä matkaan. Pelissä oli kuitenkin paljon hyviä asioita, joita olemme nyt käyneet läpi harjoituksissa. Otetaan SJK-pelistä hyvät asiat mukaan perjantaiseen AC Oulu-otteluun, Hakala toteaa FC Hakan verkkosivuilla.

Perjantaina vastaan asettuvaa AC Oulu on povattu monien papereissa kauden mustaksi hevoseksi. Oululaiset selvittivät tiensä talvella Liigacupin finaaliin ja aloittivat kautensa 2-0-voitolla KTP:sta.

Haka ja AC Oulu kohtasivat talvella Liigacupissa, jolloin joukkueet päätyivät 2-2-tasapeliin. Hakala ennakoi tiukkaa ottelua tälläkin kertaa.

- AC Oulu on hyvä joukkue ja pelasimme heitä vastaan Liigacupissa tiukan pelin. Sieltä löytyy itselleni henkilökohtaisesti tuttuja pelaajia ja saamme kunnolla taistella, että saamme kolme pistettä ottelusta.

Viime kaudella Tehtaan kentällä koettiin unohtumattomia hetkiä, kun Haka nousi useaan otteeseen kiperästä tilanteesta viime hetkillä pisteille. Hakala uskoo sen olevan ase myös tällä kaudella.

- Lähdemme omalla hyvällä pelillämme ja samalla voitontahdolla, mikä näkyi viime kaudella. Pelit kestävät 90 minuuttia ja olimme viime vuonna otteluiden lopussa vahvoja. Uskon sen olevan tosi iso ase meille myös tällä kaudella.

FC Haka - AC Oulu perjantaina 14.4. kello 18.00 Tehtaan kentällä. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia