AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 13.4.2023

Tero Karhu odottaa Markku Kanervan debyyttiä Veikkausliigastudiossa – ”Mielenkiintoinen setti”

Tero Karhu odottaa Markku Kanervan debyyttiä Veikkausliigastudiossa – ”Mielenkiintoinen setti”

Markku Kanerva debytoi perjantaina Ruudun Veikkausliiga-asiantuntijana. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigassa pelataan viikonlopun aikana täysi kierros. Ruudun studiossa huomio kiinnittyy erityisesti perjantain KTP-KuPS-otteluun.

Ruudun studiossa nähdään ensikertalaiset Markku Kanerva ja Tuija Hyyrynen. Studioisäntä Tero Karhu odottaa mielenkiintoista keskustelua asiantuntijoiden kanssa.

- Alustavia nuotteja on käyty läpi tuotantopalaverissa, mutta minua kiinnostaa tosi paljon "Riven" näkemykset moneen asiaan. Itse KTP-KuPS-peliin on kiva kuulla, miten Rive näkee KTP:n kehitysaskeleet viimeisen kahden vuoden aikana. Ja tällä kaudella. Venetsia-yhteistyö ja ketä yksilöitä hän nostaa sieltä esiin, Karhu kertoo Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

- Ja KuPS:sta. Jasse Tuominen, siellä on Nissilä, paljon mielenkiintoisia pelaajia. Minkälaisia näkemyksiä Rivellä on heistä. Ja ylipäätään. Meillä on studiomatsina KTP-KuPS, mutta me puhumme ylipäätään suomalaisesta futiksesta eri vinkkeleistä.

- Tämä on molemmille ensimmäinen studiolähetys Veikkausliigassa. Tosi mielenkiintoinen setti kaikin puolin, minä uskon, että he toimivat parina oikein hyvin. Tuija tuo tietysti sen oman asiantuntemuksensa, mutta myös sen laajan, pitkän kokemuksen ammattiurheilusta ja huippuorganisaatiosta, Juventuksesta. Tietysti kaikki maaottelut siihen. Hän pystyy tuomaan pelaajaperspektiiviä tosi hyvin esiin.

Kokonaisuudessaan Karhu pitää perjantaista kattausta hyvin kutkuttavana.

- Mielestäni on kiva, että meillä on Rive, hyvin analyyttinen koutsi ja Huuhkajien päävalmentaja. Sitten meillä on Tuija, jolla on huima kansainvälinen peliura. Tätä kautta uskon, että saamme tosi monipuolista näkemystä ja kattausta matsista.

Suplan tuorein Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa täältä.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia