AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 12.4.2023

AC Oulu vahvistaa takalinjojaan - Tony Miettinen lainalle KuPS:sta

AC Oulu vahvistaa takalinjojaan - Tony Miettinen lainalle KuPS:sta

Tony Miettinen pelaa AC Oulussa keskikesään saakka. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu ja KuPS ovat solmineet lainasopimuksen, joka tuo puolustaja Tony Miettisen Ouluun kolmeksi kuukaudeksi.

Miettinen palasi takaisin kotipuoleensa toissa kaudella Tanskasta FC Nordsjaellandin riveistä, jossa hän pääsi pelaamaan yhdessä ottelussa maan pääsarjaa. Kaudella 2021 hän pelasi Suomessa Kakkosessa KuFu-98:n riveissä Kuopiossa.

- Hyvällä fiiliksellä tuun AC Ouluun. Oululla on todella hyvä joukkue ja uskon että tulee olemaan hieno kausi, Miettinen sanoo.

Pikkuhuuhkajiakin edustava 20-vuotias toppari pelasi Veikkausliigaa neljän ottelun verran edellisenä suvena ja yhden pelin Konferenssiliigan karsinnoissa. Enemmän otteluita kertyi KuPS:n akatemiajoukkueessa Kakkosessa, jossa hän pelasi yhdeksän ottelua ja teki niissä kolme maalia.

- Mahtava homma, että saadaan Tony lainalle Ouluun. Toppariosasto on käynyt kapeaksi Miikan siirron ja Bubin loukkaantumisen myötä. Kiitokset KuPS:lle hyvästä yhteistyöstä asian suhteen, Laivastonsinisten urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen viittaa taustoihin.

Lisää uutisia