AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 10.4.2023

​Veikkausliigan konkarit VPS:ssa ja HJK:ssa – tiedätkö kuka on Veikkausliigan vanhin pelaaja?

​Veikkausliigan konkarit VPS:ssa ja HJK:ssa – tiedätkö kuka on Veikkausliigan vanhin pelaaja?

Steven Morrissey on Veikkausliigan ikäpresidentti. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigassa kuluvalla kaudella pelaavista pelaajista viisi on saavuttanut perinteisen ikämiesiän eli ylittänyt 35 vuoden rajapyykin.

Vanhimmat ainakin näin kauden alussa Veikkausliigajoukkueisiin rekisteröidyt pelaajat ovat syntyneet vuonna 1986. Ikäpresidentin titteliä kantaa 25.7. 37 vuotta täyttävä VPS:n Steven Morrissey kakkosena niin ikään VPS:aa edustava Sebastian Strandvall, joka saavuttaa saman iän vajaata kahta kuukautta myöhemmin.

Kolmosena listalla on HJK:n Perparim Hetemaj, jolle 37 vuotta tulee täyteen vasta kuluvan kauden jälkeen joulukuussa. Listan kaksi muutakin ikämiestä edustaa HJK:ta. Atom ehtii täyttää 36 vuotta vielä tämän kauden lopulla lokakuussa ja Joona Toivio puolestaan täytti 35 vuotta kuukausi sitten.

Ikämiesten joukkoon liittyy vielä kuluvan kauden aikana HJK:n Jukka Raitala, jolle tulee 35 vuotta täyteen syyskuussa. IFK Mariehamnin Ariel "Tuco" Ngueukamin 35-vuotis päiviä vietetään puolestaan heti kauden päätyttyä marraskuun puolivälissä.

Lisää uutisia