AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 6.4.2023

"Tämä on minulle kuin perhe" - Valentin Gasc ja SJK uuteen, pidempään sopimukseen

"Tämä on minulle kuin perhe" - Valentin Gasc ja SJK uuteen, pidempään sopimukseen

Valentin Gasc viihtyy SJK:ssa. (Kuva: Mika Alavesa / SJK)

SJK:n nuori keskikenttäpelaaja Valentín Gasc on solminut seuran kanssa uuden pelaajasopimuksen, joka korvaa aiemman voimassa olevan sopimuksen.

Uusi sopimus kattaa myös ensi kauden loppuun ja sopimuksessa on optio kaudesta 2025. 22-vuotias argentiinalainen on pelannut SJK Akatemiassa Kakkosessa ja Ykkösessä kaudesta 2021 lähtien, nousten mukaan pysyvästi SJK:n edustukseen täksi kaudeksi. Debyytti Veikkausliigassa syntyi viime kaudella, ja nyt keskiviikkona pelatussa Veikkausliigan avausottelussa, Gasc aloitti ensimmäistä kertaa Veikkausliigaottelun avauskokoonpanossa, ollen yksi kentän parhaimpia ottelun päätyttyä.

– Olen todellakin onnellinen, että voin jatkaa tässä seurassa, jota pidän jo toisena kotinani, sanoo Valentín Gasc heti aluksi.

– Jo ensimmäisestä päivästä lähtien Seinäjoella, on unelmani ollut pelata edustusjoukkueessa. Minulla oli hyviä aikoja SJK Akatemiassa, missä pelasin mielestäni hyvin ja tein kovasti töitä tullakseni siksi pelaajaksi, joka nyt olen. Siksi onkin aivan uskomattoman hienoa olla nyt osa tätä joukkuetta. Tämä on minulle kuin perhe, Gasc jatkaa.

Gasc kertoo viihtyvänsä mainiosti myös Seinäjoella.

– Asumme täällä vaimoni kanssa, ja myös hän on erittäin onnellinen täällä ja tässä kaupungissa. Ja hänen onnensa tuo minulle mielenrauhaa ja lisää onnea.

– Seuraavaksi haluan tuoda iloa SJK-kannattajille. Tiedämme, että voimme saavuttaa isoja asioita, ja se tehdään vain siten, että annamme joka päivä parhaamme. Se on myös minun tavoitteeni, Gasc päättää.

SJK:n valmennusjohdossa ollaan myös erittäin tyytyväisiä Gascin jatkoon ja kehitykseen.

– Tietenkin olemme erittäin tyytyväisiä, että hän haluaa jatkaa täällä meidän kanssamme ja luottaa meidän käsiin tulevaisuutensa, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez.

– Hän on tullut tänne toiselta puolelta maapalloa, mutta ollut täällä jo muutaman vuoden. Sinä aikana Gasc on tehnyt kaiken mahdollisen kehittyäkseen joka päivä hieman enemmän. Hän on pelannut täällä kaikilla mahdollisilla tasoilla, Kakkosessa, Ykkösessä ja nyt Veikkausliigassa, kehittyen koko ajan todella hienosti. Meillä on kovat odotukset hänen varalleen tulevaisuudessa, ja olemme todella tyytyväisiä, että hän luottaa meidän olevan oikea paikka kehitykselleen, Gómez sanoo lopuksi.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia