AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 5.4.2023

"Tämä oli enemmän kuin voitto" - SJK-luotsi Gómez iloitsi pisteiden ohella esityksestä

"Tämä oli enemmän kuin voitto" - SJK-luotsi Gómez iloitsi pisteiden ohella esityksestä

SJK avasi kauden vahvalla esityksellä. (Kuva: Mika Alavesa / SJK)

SJK otti kotiyleisönsä riemuksi kauden avauksessa voiton, kun FC Haka kaatui OmaSp Stadionilla maalein 2-1.

SJK:n kauden avaus oli kokonaisuudessaan todella vahva – etenkin kauden avausotteluksi.

– Tämä oli enemmän kuin voitto. Tämä oli kenties paras suorituksemme tänä aikana, kun olen ollut Seinäjoella. Todella hyvä suoritus meiltä, mistä olen erittäin tyytyväinen. Joukkueen paiski töitä todella kovaa ja puolusti mallikkaasti suurimman osan illasta, Gómez jatkoi.

– Olemme tällä hetkellä oikeassa paikassa. Teemme rajusti töitä, ja joskus tulee päiviä, ettemme ole parhaimmillamme, mutta olen hyvin toiveikas sen suhteen, että yllämme tällä kaudella tavoitteeseemme.

Käytännössä jokainen SJK-yksilö onnistui tehtävässään, mutta Gómez nosti esiin etenkin keskikentän kolmikon, Dunwoodyn, Valentin Gascin ja Pyry Hannolan. Kolmikosta Gasc on yllättänyt talven peleissä ja raivannut tiensä avaukseen.

– Valentinin suoritus oli ilmiömäinen. Hän oli todella tasainen. On ollut hienoa nähdä, kuinka hän on tullut maailman toiselta puolen Argentiinasta Seinäjoelle, pelannut Akatemian paidassa Kakkosta ja Ykköstä ja nyt noussut seuraavalle tasolle. Jos ottaa paikan avauksesta, pitää pelata todella hyvin, ja hän on ehdottomasti ansainnut paikkansa, Gómez ylisti keskikentän nuorta pohjapelaajaa.

Kiitokset sai myös harvemmin maalintekijänä nähtävä avausmaalin iskenyt Jake Dunwoody.

– Tavallaan yllätti, tavallaan ei. Hänellä on ollut paikkoja aiemmin, ja tänäänkin hänellä oli pari muuta maalintekotonttia. Hän pelaa aina sydämellä ja antaa kaikkensa. Hän on todella monipuolinen pelaaja, Gómez kehui luottomiestään, jota hän valmensi jo vuosia sitten Englannissa.

Lisää uutisia